KOVAČIĆ U PROBLEMIMA, ZIDANEU SLATKE BRIGE: / Kako će Francuz posložiti Real s Mbappeom?

Image

Potencijalni dolazak francuskog napadača Kyliana Mbappea donijete će i nekoliko poteškoća Zinedineu Zidaneu.

26.7.2017.
11:37
VOYO logo

Naime, pitanje koje si ovih dana postavljaju navijači Real Madrdida sigurno glasi kako će ukomponirati Cristiana Ronalda, Karima Benzemu, Garetha Balea i Mbappe u napadu.

Španjolska Marca ističe kako nije samo problem u tome što će u formaciji 4-3-3 jedan od napadača ostati na klupi, nego što će biti s igračima poput Isca, koji je lani briljirao, ili Marca Asensia koji je velika nada Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ti igrači imat će još manje prilika, a da ne spominjemo što će biti s Danijem Ceballosom, Lucasom Vazquezom i Mateom Kovačićem", napominje list blizak klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode i to da je Zidane početkom ljeta dao do znanja da će u slučaju Mbappeova dolaska jedan od nogometaša koji čine BBC trojac morati otići. Bale je bio najizgledniji kandidat zbog niza ozljeda prošle sezone. Međutim, piše Marca, Velšanin ne želi otići, a i kub nije sklon njegovo prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slične je probleme Zidane imao lani s Alvarom Moratom i Jamesom Rodriguezom, a s Mbappeom bi stvari bile puno kompliciranije jer Madriđani zasigurno ne planiraju Monacu platiti 180 milijuna eura kako bi sjedio na klupi.

Međutim, to su slatke brige jer je Zidane zasigurno presretan što u kadru ima toliko vrhunskih igrača. Dolazak Mbappea sigurno bi Realu pomogao da ostvari nešto što još nitko nije - tri puta u nizu ovoji Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo