KOVAČEVA POBJEDA IZNENADILA PEPA: / Zvijezda otkrila što im je Hrvat rekao na poluvremenu: 'To je bilo presudno'

Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Zvijezda Bayerna progovorio je uputama koje su dobili nakon prvih 45 minuta

3.10.2019.
10:41
Glyn KIRK / AFP / Profimedia
VOYO logo

Visoka 7:2 pobjeda Bayerna protiv Tottenhama u Londonu odjeknula je Europom. Nakon lanjskog ranog ispadanja njemački prvak opet je jedan od favorita za naslov.

Poslije prvih 45 minuta ništa nije dalo naslutiti da bi njemački prvak mogao doći do tako uvjerljive pobjede. Tottenham je poveo u 12. minuti preko Sona, a Bayern je do kraja prvog dijela golovima Kimmicha (15) i Lewandowskog (45) uspio preokrenuti rezultat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono najbolje tek je slijedilo. Gnabry je bio nezaustavljiv i sa četiri gola (53, 55, 83, 88) aktualnom europskom doprvaku podario jedan od najuvjerljivijih poraza u europskim natjecanjima. Robert Lewandowski je u 87. minuti svojim drugim pogotkom upotpunio sedmicu momčadi pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika, dok je HarryKane u 62. minuti iz kaznenog udarca smanjio na 2-4, kad se još činilo da se Spursi mogu vratiti u utakmicu.

Najbolji u Europi

Visoku pobjedu Bavaraca prokomentirao je njihov bivši trener PepGuardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su i dalje jedna od najboljih momčadi u Europi. Pobjeda 7-2 protiv Tottenhama je iznenađujuća. Čak sam i ja bio iznenađen kad sam to čuo, ali Bayern jeste i uvijek će biti jedna od najboljih momčadi u Europi", kazao je Katalonac.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

September 19, 2019, Kharkiv, Ukraine: Head coach of Manchester City FC Josep Guardiola attends a post-match news conference after his charges defeated FC Shakhtar Donetsk 3-0 in the UEFA Champions League Matchday 1 Group C game Kharkiv, northeastern Ukraine, September 19, 2019. Ukrinform., Image: 471662768, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press, Vyacheslav Madiyevskyy

Ključna stvar, čini se. Dogodila se na poluvremenu utakmice. PhilippeCoutinho otkrio je što im je Kovač rekao u svlačionici tijekom stanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mučili smo se u prvom dijelu, ali nam je trener na poluvremenu rekao što treba promijeniti u našoj igri. Bio je to dobar govor. Upozorio nas je da moramo biti bolji u pozicijskoj igri, bolje se postaviti u sredini i bolje kontrolirati loptu. Nakon toga poboljšali smo svoju igru", rekao je Coutinho za Bild.

Poslije pobjede u Ligi prvaka pred Bayernom je nova prvenstvena utakmica. U subotu u Münchenu gostuje Hoffenheim, za koji zbog ozljede neće nastupiti hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo