Bundesliga / Kovač propustio prvu 'meč-loptu': Sreća ga spasila od poraza protiv pretposljednje momčadi

Image
Foto: AP images

Bavarci nikako nisu mogli stvoriti konkretne šanse te su u 48. minuti kažnjeni

28.4.2019.
20:31
AP images
VOYO logo

Dok je Borussia Dortmund u subotu navečer raqdila katastrofu na domaćem terenu protiv Schalkea, navijači Bayerna ponadali su se da je prvenstvo u njihovim rukama. 

Sve što je Niko Kovač sa svojom momčadi trebao napraviti bilo je pobijediti predzadnjeg Nurnberga i ptanje prvaka trebalo je biti riješeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unaprijed dobivene utakmice uvijek su najteže za odigrati, rekli bi oni iskusni. Jedna od takvih bila je za Bayern i nedjeljno gostovanje na kojem ih je Nurnberg šokirao početkom drugog dijela. Bavarci nikako nisu mogli stvoriti konkretne šanse te su u 48. minuti kažnjeni. Zabio je Matheus Pereira i unio veliki nemir u redove Bayerna.

Srećom po Kovača, Kingsley Coman bio je koncentriran u završnici te u 75. minuti doveo poravnanje rezultata i nadu u preokret. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je uslijedila luda završnica. Davies je pogodio u šesnaestercu laktom u glavu Margrettiera te je sudac pokazao na bijelo točku. Sreća se osmijehnula Bayernu i Leibold je tukao silovito u desnu vratnicu, a lopta se odbila van.

Nije to bio kraj. Kingsley Coman izašao je sam u kontru. Na putu mu je stajao samo vratar, a mladio Francuz dugo je vagao, ali je na kraju pogodio samo u njega i bio je to kraj priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern ima dva boda prednosti nad Borussijom Dortmund tri kola prije kraja.

Bundesliga. 31. kolo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nurnberg - Bayern 1:1

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo