KOVAČ DEBITIRAO U FRANCUSKOJ: /

Monaco nakon 20 minuta gubio 2:0, na kraju nesretno ostao bez pobjede

Image
Foto: Profimedia

Ben Yedder propustio je veliku prililu za pogodak

23.8.2020.
15:42
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski stručnjak NikoKovač nije na najbolji način započeo svoju karijeru na klupi Monaca. U prvom kolu francuskog prvenstva na Monaco je na svom stadionu odigrao 2:2 protiv Reimsa.

Gosti su poveli već u petoj minuti kada je precizan bio Dia. U 21. na semaforu je stajalo 0:2. Toure je tada povisio za goste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco se vratio u prvoj minuti sudačke nadoknade golom Disasija. U nastavku je momčad bivšeg izbornika brzo došla do izjednačenja. U 55. precizan je bio Badiashile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret je obilježio i veliki promašaj Wissama Ben Yeddera. Kod rezultata 0:2 s pet je metara tukao iz prve te je njegov udarac završio na gredi. (VIDEO)

Kovačeva momčad bila je puno uvjerljivija te je imala 76% vremena posjed lopte u svojim nogama. Uputila je 22 udarca napram devet gostiju, imala je osam kornera (gosti jedan), ali do pobjede nije uspjela doći.

U Ligue 1 nije bilo nogometnih utakmica pet mjeseci nakon što je sezona 2019./2020. prekinuta zbog pandemije COVIDa-19. Prvak PSG, koji večeras igra finale Lige prvaka protiv minhenskog Bayerna, i Olympique Lyonnais koji je u polufinalu Lige prvaka poražen od Bayerna, prvenstvo će započeti kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo