KOVAČ O PRIČI KOJA SE POJAVILA NAKON FINALA LP-A: / 'Da, to je istina, ali nisam zbog toga držao palčeve Bayernu'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski stručnjak prošlu je sezonu počeo kao trener Bayerna

8.10.2020.
10:01
Profimedia
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik NikoKovač skrasio je u Monacu nakon gorkog otkaza u Bayernu prije gotovo godinu dana. Spominjalo se da bi mogao sjesti na klupu Herthe ili Borussije Dortmund, no na koncu je preselio u Kneževinu.

“Hertha je bila u situaciji da je nakon lockdowna morala još jednom prolaziti pripreme. Mijenjao se trener, a ja tada nisam bio na raspolaganju. A što se tiče Borussije uvijek sam govorio da je Lucien Favre dobar trener za njih”; kazao je Kovač Večernjem listu. Upitan je i je li dobio premiju nakon što je Bayern osvojio Ligu prvaka. On je s Bayernom potpisao ugovor na dvije godine s opcijom produljenja na još jednu, ali do toga nije došlo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klauzula o posljednjoj godini nije se aktivirala budući da je ugovor raskinut prije 31. ožujka. Ali da se vratim na vaše pitanje; da, isplaćena mi je premija”, potvrdio je.

Image
Foto: Profimedia

Monaco, Monte-Carlo - September 25, 2020: AS Monaco Press Conference before the Match vs. RC Strasbourg with New Football Coach Niko Kovac. Nico, Fussball, Soccer, Trainer, SPO, Sport,Image: 560048385, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Germany ***, Model Release: no

Pojavila se ta priča odmah nakon finala Lige prvaka te se pisalo kako je Kovač imao dodatan razlog navijati za njemačkog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Onaj tko me poznaje, zna da se nikad ne povodim za novcem. Naravno da nisam zbog premije držao palčeve Bayernu, već zato što sam ljudima u klubu to zaista želio da ostvare”, poručio je.

Dodao je i kako od usporedbi s Hansijem Flickom ne može pobjeći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je to odradio s klasom, točka i kraj”, kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo