KOSOVO SLAVI POVIJESNU POBJEDU: /

Remi Azerbajdžana Roberta Prosinečkog, golijada u Bukureštu

Image
Foto: Screenshot YouTube

U petak je odigrano nekoliko prijateljskih susreta, a Kosovo je odigralo prvu prijateljsku utakmicu i odmah upisalo pobjedu.

3.6.2016.
23:13
Screenshot YouTube
VOYO logo

Kosovo slavi prvijenac nakon priznanja. Reprezentacija koja je tek nedavno primljena u Uefu slavila je s 2:0 protiv Farskih Otoka i ostvarila prvu pobjedu, a obje su momčadi utakmicu završile sa po jednim crvenim kartonom. Kosovo je od 37. minute igrao s desetoricom nakon što je isključen Celina, a Farski Otoci su u 81. ostali bez Petersena. Najzaslužniji za veliko slavlje Kosovara su Bunjaku Elbe koji je zabio u 44. minuti te Erdin Hashani u 90. minuti igre.

Azerbajdžan bivšeg hrvatskog izbornika Roberta Prosinečkog odigrao je 1:1 s Kanadom. Kanađani su poveli u 43. minuti preko Akindelea, a izjednačili su Azeri u 58. pogotkom Nazarova s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bih bolja od Danse

Bosna i Hercegovina je na Kirin Kupu u Japanu odigrala je susret protiv Danske. Na kraju je završilo 2-2, a nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca slavila je Bih ukupnim rezultatom 6-5. Danska je povela pogotkom Kjaera u 22. minuti, a Fisher je u 41. povisio na 2-0. Ljiljani su započeli preokret u 52. preko Đurića. Izjednačio je na 2-2 također Djurić u 83. minuti. U produžecima su Danci promašili dva jedanaesterca (Vestergaard i Christensen), a kod Bih neprecizan je bio jedino Vrančić.

https://vid.me/982m

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rumunjska i Gruzija odigrali su utakmicu u kojoj je viđeno 6 golova. Rumunjska je slavila sa visokih 5-1. Golijadu je počeo Popa već u 2. minuti, a već je sljedeću minutu bilo 2:0 jer je autogol postigao Amisulasvili. Potom su redom za Rumunjski zabijali Stanciu, Torje i Keseru, dok je jedini pogodak u redovima poraženog sastava autogol Motija iz 68. minute.

https://vid.me/42rD

I Švicarska je slavila, a s 2:1 je bila bolja od Moldavije. Dzemaili je zabio za vodstvo u 12. minuti, a izjednačio je Gnsari u 69. Pobjedu Švicarcima je osigurao Mehmedi u 75. minuti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

EURO 2016: Rezultati prijateljskih utakmica

LUGANO: Švicarska - Moldavija 2-1 (Džemaili 12, Mehmedi 75 / Ginsari 69)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BUKUREŠT: Rumunjska - Gruzija 5-1 (Popa 2, Amisulašvili 3-ag, Stanciu 48, Torje 81, Keseru 87 / Mčedlidze 68)

BERGAMO: Albanija - Ukrajina 1-3 (Sadiku 12 / Stepanenko 8, Jarmolenko 49, Konopljanka 87)

FRANKFURT: Kosovo - Farski Otoci 2-0 (Bunjaku 43, Rashani 90+4)

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo