KOSOVO GA ZOVE, A ON IMA ODGOVOR: / Ćiro Blažević prokomentirao mogućnost da preuzme izborničku poziciju

8.10.2016.
23:49
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Želim da dovedemo Ćiru Blaževića. Sjećam ga se dobro kad je bio trener Prištine. Kakav je Ćiro stručnjak, autoritet, i kako je radio, nije dopuštao ni jedan detalj da se do kraja ne odradi na najbolji način. Treba nam takav izbornik, treba nam Ćiro. Već sam pričao nešto s Fadilom Vokrrijem o tome, i još ćemo razgovarati, ja mislim da bi do proljeća Ćiro mogao biti izbornik Kosova", kazao je Jović, na što Blažević, javljaju Sportske novosti, ovako odgovara:

"Drago mi je da me se nije u potpunosti zaboravilo. Ako dođe do poziva, tek tada ću razmišljati o mogućnosti preuzimanju klupe Kosova, u ovom trenutku ne želim praviti nikakve iluzije."

Utakmicu u Skadru u kojoj je Hrvatska slavila protiv Kosova 6-0 Blažević je prokomentirao:

"Potvrdili smo bogatstvo našeg talenata, usprkos izostanku naših glavnih igrača, pokazali smo se u najboljem svjetlu. Igrači koji nisu u prvom planu preuzeli su glavnu rolu i odradili posao na vrhunski način što je definitivno zalog jednog velikog optimizma. Mandžukić je heroj ove utakmice, svi smo sretni zbog njega. To vam je fenomen golgetera, činilo se sušna godina, no kiša padne pa sve krene. No, treba napomenuti i kad nije zabijao bio je bitan kotačić naše reprezentacije. Bio sam mu trener, nek’ mi oprosti što ću ovo izjaviti, ali nisam mislio da će dogurati ovako daleko."

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali