Hajduk bez trenera /

Kopića smijenili navijači jer se sastao sa Štimcem? Tudor odbio povratak

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Navijači su navodno od predsjednika kluba zatražili smjenu Željka Kopića zbog druženja s Igorom Štimcem

6.9.2018.
8:00
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk je od sinoć, neslužbeno, bez trenera, što će biti potvrđeno danas prijepodne. Predsjednik kluba Jasmin Huljaj zahvalio se Željku Kopiću na suradnji, iako mu je dosad u više navrata čuvao leđa. 

Kako doznaju Sportske novosti, za smjenu su zaslužni navijači koji su u srijedu oko 11 sati stigli na Poljud kako bi zatražili promptnu smjenu Kopića. Navodno je njihov potez uzrokovan Kopićevim druženjem s Igorom Štimcem u njegovom splitskom stanu. Dvojac se poznaje još od vremena kada je Štimac bio izbornik hrvatske reprezentacije, a Kopić mu je tada bio skaut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponukan takvim stavom navijača predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljaj pozvao je Kopića na razgovor poručivši mu da neće voditi večernji trening. Nije ga dakle odmah smijenio, već je odluka o smjeni odgođena za četvrtak ujutro, a sinoćnji trening vodili su Kopićevi pomoćnici.

Štimac je, podsjetimo, u razgovoru za RTL nakon Hajdukovog poraza od Gorice oštro kritizirao udrugu Naš Hajduk i Upravu kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Štimac za RTL: 'Neka stadion pretvore u diskoteku da toče pivo, možda u tome budu uspješni'

Huljaj je u potrazi za novim šefom struke. Kao rješenje nazirao se Igor Tudor, s kojim su pregovori navodno ušli u ozbiljnu fazu, da bi nekadašnji igrač i trener Hajduka odbio povratak u klub. Spominje se mogućnost da na klupu sjedne Mario Stanić, a rješenje će se možda pokušati pronaći u talijanskom stručnjaku Edoardu Reji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo