KOPIĆ PREUZEO FUNKCIJU U DINAMU PA SE SJETIO NEUGODNE EPIZODE S TORCIDOM: / Neke njegove riječi neće se svima u Splitu svidjeti

Image
Foto: RTL

Nogometna škola Dinama u ponedjeljak je sklopila posao s bivšim trenerom Hajduka

28.4.2020.
20:51
RTL
VOYO logo

Iza maksimirske kulise od sada se nalazi novi dom bivšeg stratega Hajduka. ŽeljkoKopić preuzeo je Dinamov ponos, nogometnu školu koja je stvorila najveća imena zagrebačkog kluba.

Image
BIVŠI TRENER HAJDUKA PREUZEO JEDNU OD NAJJAČIH FUNKCIJA U DINAMU: /

'To je izazov koji mi treba'

Image
BIVŠI TRENER HAJDUKA PREUZEO JEDNU OD NAJJAČIH FUNKCIJA U DINAMU: /

'To je izazov koji mi treba'

"Zadatak sigurno da nije lagan, Dinamo je veliki klub. Nogometna škola Dinama godinama postiže i rezultatski dobre rezultate i što se tiče same produkcije igrača, puno stvari je na izuzetno velikom nivou", kazao je Kopić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toga je svjesna i cijela Europa jer su mlađi uzrasti redovito u završnicama velikih natjecanja. Juniore tako još čeka četvrtfinale Lige prvaka mladih protiv Benfice.

"Imamo velik broj kvalitetnih mladih igrača, reprezentativaca koji su nosioci kvalitete o kojima trebamo voditi računa i donositi kvalitetne odluke tako da s Igorom sam kratko razgovarao, ali sam uvjeren u kvalitetnu suradnju dostojnu Dinama", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo ispred Hajduka

Prelaskom iz trenerskih u voditeljske vode, pojavili su se i neki novi rivaliteti. Hajdukovu akademiju vodi iskusni BoroPrimorac, koji je bio desna ruka Arsenu Wengeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Talenata ima, igrači izlaze tako da što se tiče Hajdukove škole mogu biti pozitivan, ali uzimajući kontekst svega što se u proteklih nekoliko godina događalo i rezultatski i što se tiče dolazaka mladih igrača u prvu ekipu, što se tiče uvjeta za rad, mislim da je Dinamo još uvijek ispred", naglasio je.

A ne tako davno, Dinamo je bio ispred Kopićeva Hajduka. Vodila se borba u svega pet bodova, no uslijedila su turbulentna vremena koja Kopić nije preživio. Afera s čašćenjem sudaca, izbor novog predsjednika, pad forme - okončali su Kopićevu epizodu na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam od prvog trenutka kada sam došao u Hajduk rekao da dolazim otvorenog srca na najbolji mogući način. Rastanak nije bio onakav kakav sam ja priželjkivao kada sam došao jer svatko tko dođe u Hajduk vjeruje da može osvajati trofeje", rekao je pa se i prisjetio neugodnog razgovora s Torcidom nakon poraza od Rudeša. Stao je tada iza svojih igrača, a za RTL otkriva zašto se odlučio na potez koji bi rijetko tko napravio.

"To je jednostavno bilo nešto što je u datum trenutku, situaciji u kojoj smo se nalazili, što sam ja procijenio da je bitno kako bi održao stabilnost momčadi. Kažem, ovo sve ostali su stvari koje se u trenutku dogode, ali ja iz te cijele priče nosim isključivo pozitivne uspomene", ispričao je Kopić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo