meta brojnih velikana / Konkurencija Barceloni: Juventus ozbiljno zagrizao za Ajaxovo čudo od stopera, dogovoren i sastanak

Image
Foto: Elmar Kremser/DPA/PIXSELL

Iako je mladi Nizozemac dosad najviše povezivan s Barcelonom, novi izvještaji kažu da je sportski direktor Juvea Fabio Paratici već dogovorio sastanak s igračevim agentom

20.3.2019.
8:45
Elmar Kremser/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Juventus će uskoro održati sastanak s Minom Raiolom, agentom kapetana Ajaxa i jednog od najvećih mladih europskih nogometnih talenata Matthijsom de Ligtom.

Čudesni 19-godišnji stoper već je više od godine dana kapetan u europskom velikanu s kojim je u osmini finala Lige prvaka izbacio Real Madrid, a ima i već 13 nastupa za seniorsku reprezentaciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ajaxu računaju da će na njegovoj prodaji zaraditi minimalno 75 milijuna eura, a sudeći prema zainteresiranim klubovima, ta cifra, pa i puno veća od nje, ne bi trebala biti problem. 

Iako je mladi Nizozemac dosad najviše povezivan s Barcelonom, koja je već osigurala dolazak njegovog suigrača i možda i najtalentiranijeg veznjaka Europe Frenkieja de Jonga, novi izvještaji kažu da je sportski direktor Juvea Fabio Paratici već dogovorio sastanak na kojem će pokušati dogovoriti transfer, javlja Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, upravo su Juventus i Ajax jedan od parova četvrtfinalnih dvoboja u Ligi prvaka i već tu bi moglo doći do inicijalnih razgovora čelnika dvaju klubova. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo