KOEMAN JOŠ JEDNOM PONIZIO SUAREZA: / Taman kad ga Messi nagovarao da ostane, Nizozemac mu zadao bolan udarac

Image

Messi bi silno želio da ostane

16.9.2020.
18:49
VOYO logo

Nizozemski stručnjak Ronald Koeman pokazao je i u srijedu kako za Luisa Suareza nema mjesta u njegovoj Barceloni. Iako je riječ o napadaču koji je u 283 nastupa postigao 198 golova čim je došao na Camp Nou poručio mu je da može otići.

Koeman je navodno u kratkom telefonskom razgovoru kazao Suarezu kako na njega ne računa poručivši mu da potraži novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koeman pokazao nedostatak poštovanja prema Suarezu obavijestivši ga telefonom. Čuo sam da je razgovor trajao 60 sekundi," prokomentiao je Manuel Pellegrini taj Koemanov potez.

"Tijekom karijere sam više puta prekrižio neke igrače, ali ne telefonski. Trener mora imati snage lice u lice razgovarati s igračima," dodao je Pellegrini koji je u srpnju ove godine preuzeo Real Betis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

January 30, 2019 - Barcelona, BARCELONA, Spain - Rakitic and Suarez of Barcelona celebrating a goal during Spanish King championship, football match between Barcelona and Sevilla, January 30th, in Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain.,Image: 411327637, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Da se nije predomislio dao je do znanja u srijedu kad ga nije uvrstio u momčad za prijateljski susret s Gironom.

Unatoč cijelo situaciji oko Urugvajca, Lionel Messi silno bi želio njegov ostanak. Argentinac ga, tvrdi As, nagovara da ostane i iduće sezone nakon što mu je propao transfer u Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, navodno su za njega sada interes pokazali PSG i Atletico Madrid pa je cijela situacija još uvijek neizvjesna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo