BARCELONI SE ZBOG RAKITIĆA JAVILA JOŠ DVA VELIKANA: /

Španjolci otkrili kakvi su planovi Hrvata

Image
Foto: AFP

Rakitić je ove sezone postao peta opcije u veznom redu Barcelone čime Vatreni zasigurno nije sretan

8.11.2019.
8:34
AFP
VOYO logo

Nakon što je u četvrtak Tuttosport objavio kako je Barca spremna pod jednim uvjetom pustiti Ivana Rakitića u Milan oglasio se i Mundo Deportivo. Oni pišu kako još dva talijanska kluba žele Vatreng - Juventus i Inter.

Image
BARCA DALA JASAN ZNAK BOBANU: /

Rakitića može dobiti pod jednim uvjetom

Image
BARCA DALA JASAN ZNAK BOBANU: /

Rakitića može dobiti pod jednim uvjetom

Juve je bio u igri za Rakitića i ljetos, ali klubovi na koncu nisu postigli dogovor. Mundo piše kako je talijanski velikan nedavno opet kontaktirao predstavnike Barcelone. Katalonci su im dali do znanja da su ga spremni prodati u siječnju, ali ne žele žuriti s odlukom jer je ostalo skoro dva mjeseca do otvaranja zimskog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Antonio Conte pak zagrmio je nakon poraza od Borussije Dortmund u Ligi prvaka te je dao jasno do znanja da su mu potrebna pojačanja. Želio je Rakitića ljetos, a katalonski list ističe da je tako i sada. Što se tiče konkurencije ona bi mu bila manje u Interu nego u Juveu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinar Fernando Polo piše kako će se Hrvat nastaviti boriti kako bi vratio povjerenje ErnesteaValverdea. Ne uspije li nešto promijeniti do Božića navodno mu onda plan potražiti neku drugu opciju. Također, cilj mu je ići u klub koji će biti konkurentan u Ligi prvaka. Zato je ovo, piše Polo, ključni mjesec za Hrvata.

Također, navodi kako osim Juvea i Intera ne treba zaboraviti niti druge europske klubove koji u siječnju mogli krenuti po njega. PSG, Liverpool i Bayern su im na popisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo