Kladionica povukla riskantan potez koji ju je stajao milijuna!

12.2.2013.
8:35
VOYO logo

Nakon poraza Manchester Cityja u Southamptonu (3:1) i pobjede Manchester Uniteda protiv Evertona (2:0), Crveni vragovi su na vodećem mjestu Premiershipa pobjegli gradskom rivalu na velikih 12 bodova prednosti 12 kola prije kraja prvenstva.

Razlika je ogromna, ali i prošle sezone je City zaostajao za Unitedom osam bodova samo šest kola prije kraja, a na koncu je uzeo naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Paddy Poweru, međutim, ne vjeruju da će se takvo što ponoviti i ove godine, pa su odlučili isplatiti dobitke svima koji su novac stavili na momčad Alexa Fergusona. Dakako, ako City još jednom kreira veliki preokret i obrani naslov, irska kladionica će morati isplatiti i one koji su stavili novac na Građane.

Jednom se takva situacija već dogodila: 2009. je Paddy Power bio uvjeren da će Tiger Woods osvojiti golferski PGA Championship, pa je već na polovini natjecanja isplatio dobitke onima koji su se kladili na Amerikanca. No, Woods je ispustio prednost, pobjedu je odnio Korejac Yang Yong-eun, a Paddy Power je zbog toga izgubio više od milijun funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo