europska liga / Kiša golova u Valenciji: asistencija Jedvaja, nula Šahtara i Schalkea

Image
Foto: AP Images

Bivši branič zagrebačkog Dinama u 26. minuti sjajno je ubacio s desne strane, a Karim Bellarabi je odličnim udarcem svladao Ruia Patricia

19.2.2016.
8:27
AP Images
VOYO logo

U prvom susretu 16-ine finala Europske lige Bayer Leverkusen je u Lisabonu pobijedio Sporting 1-0, a za pogodak 'apotekara' asistirao je hrvatski nogometaš Tin Jedvaj.

Bivši branič zagrebačkog Dinama u 26. minuti sjajno je ubacio s desne strane, a Karim Bellarabi je odličnim udarcem svladao Ruia Patricia. Vodeća momčad portugalskog prvenstva je od 74. minute igrala s igračem manje nakon što je isključen Ruben Semedo. Jedvaj je igrao do 84. minute kada je zamijenjen, dok Dario Krešić nije nastupio za njemački sastav. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar je u Lvivu odigrao 0-0 protiv Schalkea. Darijo Srna je odigrao cijeli susret, a u 64. minuti je dobio žuti karton. Eduardo da Silva je dobio priliku u posljednjih deset minuta.

Golova nije bilo niti u susretu između Augsburg i Liverpoola. Dejan Lovren nije nastupio zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valencia je 'razbila' bečki Rapid 6-0, a 'Šišmiši' su već nakon prvog poluvremena vodili 5-0. Junak utakmice bio je dvostruki strijelac i trostruki asistent Santi Mina, a golove su zabili i Parejo (10), Negredo (29), Andre Gomes (35) i Rodrigo (89). Za austrijski sastav je Matej Jelić igrao cijeli dvoboj.

Galatasaray i Lazio su odigrali 1-1. Turci su poveli u 12. minuti golom Sabri Sariooglua, a izjednačio je Sergej Milinković-Savić u 21. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marseille je kod kuće izgubio od Athletic Bilbaoa, a pogodak odluke zabio je Aritz Aduriz u 54. minuti.

Braga je na gostovanju dobila Sion 2-1, dok je praška Sparta pobijedila Krasnodar 1-0.Uzvratni susreti su 25. veljače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo