BOMBA IZ SLOVENIJE / Kek danas bira između Hajduka i reprezentacije? Pojavila se informacija koja je eksplodirala

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Rok Tamše, urednik slovenskog Dela objavio je na svom Twitteru profilu da Kek, koji trenutno obnaša funkciju izbornika Slovenije, danas donosi odluku o tome hoće li ostati izbornik ili će karijeru nastaviti kao trener Hajduka

2.11.2021.
11:09
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Tko će biti novi trener splitskog Hajduka? Glavno je pitanje svih navijača Bijelih, kao i u hrvatskim sportskim publikacijama i rubrikama.

Image
NOVO IME NA POLJUDU /

Tko će naslijediti Gustafssona na klupi Hajduka? Dva su glavna kandidata, moguće i iznenađenje

Image
NOVO IME NA POLJUDU /

Tko će naslijediti Gustafssona na klupi Hajduka? Dva su glavna kandidata, moguće i iznenađenje

Imena o kojima se špekulira

Hajduk je jučer ujutro smijenio Šveđanina Jensa Gustafssona s mjesta trenera prve momčadi i objavio da će do kraja tjedna imenovati novog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već tjednima se spekulira o imenima bivšeg trenera Gorice i Ludogoreca Valdasa Dambrauskasa, koji je sa sportskim direktorom Hajduka Mindaugasom Nikoličiusom radio u Gorici. U medijskim kombinacijama je i omiljeni HNL trener, spasitelj Samir Toplak. Spominjao se bivši izbornik Makedonije Igor Angelovski a u priči je oduvijek i Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Keka se i prije povezivalo s Bijelima

Rok Tamše, urednik slovenskog Dela objavio je na svom Twitteru profilu da Kek, koji trenutno obnaša funkciju izbornika Slovenije, danas donosi odluku o tome hoće li ostati izbornik ili će karijeru nastaviti kao trener Hajduka. Pokušali smo dobiti Matjaža Keka da se izjasni o ovim navodima ali nije nam odgovarao na pozive.

Kek je i ranijih godina bio želja Hajduka, 2019. je potvrdio da je dobio poziv s Poljuda, ali tada je tek postao izbornik Slovenije i nije želio napustiti reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

E sad, koliko je realno da Matjaž Kek preuzme vruću klupu Hajduka u ovoj situaciji, to je neka druga priča. Bez obzira na trenutnu situaciju u kojoj su Slovenci ispali iz svih kalkulacija za SP u Kataru, nekako smo sumnjičavi da bi Kek samo tako napustio kormilo Slovenije prije kraja kvalifikacija i ostavio brod koji tone. No, vrijedi pričekati. I prije su se obrati znali događati. A tko zna, možda se klub i Kek nešto drugo dogovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo