KATASTROFALNI JUVENTUS REMIZIRAO PROTIV MILANA: / Rebić dobio izravni crveni, Ronaldo i ekipa promašivali nemoguće

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić isključen je u 17. minuti susreta zbog nesmotrenog starta

12.6.2020.
23:05
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Juventusa prvi su finalisti Talijanskog kupa nakon što su u uzvratnom polufinalnom dvoboju na svom stadionu odigrali 0-0 protiv Milana. Kako je prvi susret igran još u veljači u Milanu završio rezultatom 1-1, Juventus se plasirao u finale zbog pogotka u gostima.

Hrvatski reprezentativni napadač Ante Rebić isključen je u 17. minuti susreta zbog nesmotrenog starta na Bonucciju. Nakon što je Cristiano Ronaldo iz kaznenog udarca pogodio vratnicu, igrači Milana su uspjeli izbiti loptu iz svog 16-erca, a Rebić je u želji da još dalje odbije loptu od svog gola nogom u rame pogodio suparničkog igrača Danila koji je želio vratiti igru u gostujući kazneni prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ESCLUSIVA MILAN - 12 Giugno 2020 - Torino (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Semi Finale di ritorno Coppa Italia - Juventus vs Ac Milan ( Allianz Stadium ) Nella Foto: Ante Rebic espulsione

EXCLUSIVE MILAN - June 12 , 2020 Turin ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Italian Cup , semi final - Juventus vs Ac Milan ( Allianz Stadium ) In the pic: Ante Rebic red card,Image: 530833201, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Sudac utakmice Orsato Rebićevu je nesmotrenost kaznio izravnim crvenim kartonom.

Za Juventus će ovo biti 19. nastup u finalu Kupa, dosada je taj trofej osvajao 13 puta, a suparnik u finalu koji će se igrati već u srijedu bit će mu bolji iz ogleda Napoli - Inter koji je na programu u subotu u Napulju. Prva utakmica ovih suparnika u Milanu završila je pobjedom Napolija od 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLUFINALE TALIJANSKOG KUPA, ALLIANZ STADIUM, TORINO, 21:00

JUVENTUS - MILAN 0:0

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

KRAJ UTAKMICE.

90'+5' - Alex Sandro sada iz voleja s ruba kaznenog prostora gađa, ali Donnarumma brani. Najbolja prilika u ovom dijelu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

80' - Dybala sada šutira izvana i brani to Donnarumma. Juventus se trudi zabiti i nije da Milan ne dozvoljava, ali jednostavno realizacija je očajna.

64' - Juventus u potpunosti dominira, Milan ne može spojiti tri dodavanja. Ali Sarrijeva momčad ima ozbiljnih problema s realizacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

51' - Vatreno je u drugom dijelu. Calhanoglu je prije par minuta imao stopostotnu šansu iz blizine glavom, ali pogodio je kraj gola.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


45' + 3' - Kraj prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

40' - Opet promašaj Ronalda. Nije loše kombinirao s Dybalom, ali na kraju je uputio mlak udarac koji je Donnarumma lako obranio.

35' - Milan se dosta dobro drži s obzirom na to da imaju igrača manje. Juventus, kao i obično, strpljivo čeka svoju šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28' - Ronaldo danas nikako ne uspjeva naštimati nišan. Već četiri dobre šanse je zapucao...

17' - Kakav kaos! Rebić dobio izravni crveni karton. Hrvat je nogom u glavu pogodio igrača Juventusa. Opravdano u potpunosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

16' - Ronaldo je promašio penal za Juventus. Donnarumma je vršcima prstiju dirao loptu i skrenuo ju u stativu.

15' - Ipak se oglasio VAR. Sudac pregledava snimku i nakon toga sudi penal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

13' - Sporna situacija. Conti je dirao loptu rukom u svom kaznenom prostoru, ali sudac se nije oglasio.

10' - Jako lijepo igra Juventus. Vidi se već polako onaj Sarrijev potpis, puno dodavanja, lijepe kombinacije i geometrija je već itekako vidljiva. Milan za sada jedva osvaja loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5' - Fijuknula je sada lopta pored gola Donnarumme. Dybala je iz slobodnjaka s dobre distance šutirao, ali bio je neprecizan.

2' - Kakav promašaj. Alex Sandro je protutnjao po lijevoj strani, izbacio nekoliko igrača i servirao povratnu Costi koji je uputio loptu po travi, ali pored gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1' - Počela je utakmica... Uoči početka održana je minuta šutnje za sve preminule od koronavirusa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa


20:43 - Polufinale talijanskog Kupa nosi veliki derbi između Juventusa i Milana, a od prve minute igrat će Ante Rebić i to kao napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Polufinalnom utakmicom Kupa između Juventusa i Milana vraća se nogomet u jednu od koronavirusom najpogođenijih zemalja. Milanu je ovo jedina prava šansa da ove sezone ostvari neki značajan rezultat jer u prvenstvu teško mogu do Lige prvaka. Juventus je, s druge strane, na prvom mjestu Serie A, na samo bod razlike od sjajnog Lazija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči tog susreta Gazzetta dello Sport je u petak na naslovnicu istaknula dvojicu igrača, CristianaRonalda i AntuRebića. Uvjereni su da će oni biti u glavnim ulogama. Portugalac je najveća zvijezda Juventusa, a Rossoneri se uzdaju u Vatrenog jer je prije pauze igrao u strašnoj formi. U periodu od 19. siječnja od 8. ožujka zabio je sedam golova i jedan je namjestio.

Image

Očekuje se da će tako i nastaviti, no postoji jedan problem. U svim tim susretima uz Rebića je na travnjaku bio Zlatan Ibrahimović, kojeg ističu i Talijani. Šveđanin se ozlijedio. nedavno na treningu i neće ga biti mjesec dana, a to bi možda moglo biti problematično za Rebića jer će se sada suparničke obrane više orijentirati na njega i time mu ostaviti manje prostora. Bit će svakako vidjeti zanimljivo kako će se snaći.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo