KATASTROFALNE VIJESTI ZA DINAMO UOČI SRAZA S TOTTENHAMOM: / Mamić ostao bez jednog od najvažnijih igrača?

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo praktički ide u nemoguću misiju, ali mogli bi se susresti i s još jednim problemom i to ovećim

7.3.2021.
23:11
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo u četvrtak gostuje u Londonu kod Tottenhama u prvoj utakmici osmine finala Europa lige. Trener Zoran Mamić i njegova ekipa stižu na noge Joseu Mourinhu i njegovim dečkima koji su upravo demonstrirali moć razbivši Crystal Palace s 4:1.

Dinamo praktički ide u nemoguću misiju, ali mogli bi se susresti i s još jednim problemom i to ovećim. Naime, Dinamo bi u utakmicu sezone mogao ući bez jednog od najvažnijih igrača, braniča Joška Gvardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

27.01.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 13. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk. Josko Gvardiol, Mislav Orsic Photo: Igor Soban/PIXSELL

Mamiću je mladi branič ove godine briljirao i na stoperskoj i na poziciji lijevog beka gdje je posebno koristan i gotovo nezamjenjiv, ali čini se da se uoči sraza s Rijekom ozlijedio. Ta informacija za sada nije potvrđena, kao niti nagađanja da ga neće biti u utakmici s Tottenhamom, ali eto protiv Rijeke nije bio niti u konkurenciji, a protiv Slavena u kupu prije nekoliko dana igrao je tek desetak minuta.

Gvardiol je Mamiću bio posebno važan baš u Europa ligi, gdje je u konačnici odigrao svoje najbolje ovosezonske utakmice, a njegov izostanak protiv Tottenhama bio bi golemi hendikep za Dinamo. Nadamo se, eto, da tako neće biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo