KATASTROFA INTERA U NAPULJU, MANDŽUKIĆ ZABIO ZA REMI JUVENTUSA I ATALANTE: / Perišić i društvo će prolaz u Ligu prvaka morati potvrditi u zadnjem kolu

Image
Foto: AFP, Miguel MEDINA

Bit će neizvjesno do kraja

19.5.2019.
22:32
AFP, Miguel MEDINA
VOYO logo

U derbiju pretposljednjeg kola Serije A Napoli je na svojem terenu uvjerljivo pobijedio Inter 4:1 i uveo malo neizvjesnosti u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće sezone. Napoli je poveo golom Zielinskog u 16. minuti, na 2:0 povisio je Mertens u 61. Za 3:0 zabio je Ruiz u 71., a isti igrač drugim golom je postavio 4:0 u 78. Utješni gol za Inter postigao je Icardi u 81. minuti iz penala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marcelo Brozović odigrao je cijelu utakmicu za Inter, a Ivan Perišić bio je na terenu do 79. minute utakmice.

U utakmici koja se igrala u istom terminu proplasirani Juventus, koji je već potvrdio naslov prvaka, odigrao je na svojem terenu 1:1 s trećom Atalatom koja sada ima 66 bodova, isto kao i četvrti Inter. Atalanta je povela golom Iličića u 33. minuti, a izjednačio je hrvatski napadač Mario Mandžukić deset minuta prije kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmicama koje su se igrale ranije u nedjelju Chievo i Sampdoria su odigrali bez pogodaka, Empoli je pobijedio Torino 4:1, Parma je bila bolja od Fiorentine 1:0, a Milan od Frosinonea 2:0. Ta pobjeda Milana dodatno je zakomplicirala situaciju u Italiji jer petoplasirani Rossoneri sada imaju samo bod manje od četvrtog Intera i treće Atalante, a prve četiri pozicije vode u Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjem kolu Inter će igrati protiv Empolija, koji se bori za ostanak u ligi, a Milan protiv SPAL-a koji ima sigurnu poziciju u sredini ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati by SofaScore

https://www.sofascore.com/bundles/sofascoreweb/js/bin/util/embed.min.jssofa_embed('sofa-standings-embed-33-17932', window);

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo