KAOTIČAN DAN NA COPA AMERICI: / Pogrešna himna, tri crvena kartona i tučnjava na tribinama

Image
Foto: AFP, Jennifer Stewart

Meksička nogometna reprezentacija u prvoj je utakmici specijalnog izdanja Copa Americe svladala favorizirani Urugvaj s 3-1.

6.6.2016.
9:18
AFP, Jennifer Stewart
VOYO logo

Na stadionu u Phoenixu Meksikanci su poveli već u četvrtoj minuti autogolom Alvara Pereire. Od 45. minute su nakon isključenja Matiasa Vecina imali i igrača više, ali snage su se izjednačile u 73. minuti kada je drugi žuti karton dobio i Andres Guardado. Samo minutu kasnije Urugvajci, koji su igralči bez ozlijeđenog Luisa Suareza, došli su do izjednačenja pogotkom Diega Godina.

https://vid.me/NjKp

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuništivi Marquez

Meksikance to ipak nije demoraliziralo: u 85. minuti je za novo vodstvo zabio neuništivi Rafael Marquez, a pobjedu je u sudačkoj nadoknadi potvrdio Hector Herrera. Bila je to kulminacija prilično kaotične utakmice koja je počela čileanskom himnom umjesto urugvajske, a pred kraj je došlo i do tučnjave na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine C Venezuela je u Chicagu svladala Jamajku s 1-0 pogotkom Josefa Martineza u 15. minuti. Jamajčani su već u 23. minuti ostali s igračem manje budući da je crveni karton dobio Rudolph Austin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo