Ružne scene / Kaos na utakmici mladića Hajduka i Gorice: Izbila velika tučnjava s trenerima u središtu!

Image

Susret je završio s pobjedom Gorice s minimalnom razlikom od 1:0, a jedini pogodak zabio je Caio Cruz u petoj minuti susreta.

7.5.2022.
14:50
VOYO logo

Velika tučnjava prekinula je utakmicu juniora Gorice i Hajduka u 57. minuti. Naime, desila se krajnje kaotična situacija. Trener Gorice Sven Raić htio je uzeti loptu koja je bila kod Hajdukove klupe, ali gostujući trener golmana Ivica Roguljić ga je njome pogodio.

Dežurni sudac Patrik Pavlešić pokazao je crveni karton trenerima, kao i Marijanu Budimiru. Ovako je Pavlešić obrazložio svoju odluku: "U prekidu igre trener Sven Raić krenuo je prema klupi Hajduka po zadržanu rezervnu loptu za igru gdje mu gostujući pomoćni trener Ivica Roguljić snažno baca u predio tijela te dolazi do fizičkog sukoba i obostranog udaranja rukama o predio glave."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači i osoblje obje momčadi potrudili su se da smire tenzije između trenera, a prekid utakmice trajao je čak dvanaest minuta.

Susret je završio s pobjedom Gorice s minimalnom razlikom od 1:0, a jedini pogodak zabio je Caio Cruz u petoj minuti susreta. Snimku incidenta pogledajte klikom OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo