KAO DA TEŽAK PORAZ NIJE BIO DOVOLJAN: / Hrvatska zbog ozljede ostala bez nezamjenjivog člana prve postave

Image
Foto: AFP

Jučer je za Vatrene sve krenulo nizbrdo, a ozljeda Vrsaljka zasjenila je čak i rezultat

12.9.2018.
9:02
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je natjecanje u Ligi nacija debaklom u Elcheu izgubivši od Španjolske sa 0-6 što je najteži poraz 'Vatrenih' u povijesti. Međutim, ono što će izbornika Dalića zabrinuti možda i više od samog poraza moglo bi biti zdravstveno stanje Šime Vrsaljka.

Naime, desni bek Vatrenih igru je napustio nakon sam 20 minuta igre, a čini se kako je do toga došlo zbog ozljede ligamenata lijevog koljena. Riječ je o nezgodnoj ozljedi koja bi ga mogla van stroja ostaviti na nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već imao takvu ozljedu

Vrsaljko je prvo odšepao s terena, a onda odmah i zatražio zamjenu jer mu je bilo jasno da neće moći nastaviti. Mediaset prenosi da je riječ o ozljedi ligamenata, a izjave iz tabora reprezentacije još nema, ali ne sumnjamo kako su zabrinuti, posebno zato jer prave zamjene za Vrsaljka nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još uvijek je potrebno odraditi sve pretrage, ali moguće je da će Vrsaljko, koji već jednom godinu dana izbivao s terena zbog slične ozljede, nogometne terene ponovno zamijeniti prvo krevetom pa onda rehabilatacijskim treninzima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo