VIDEO: / Niko, gledaj ovo! Otkrivene su sve slabosti Kamerunaca

Nogometaši Kameruna upisali su poraz u prijateljskoj utakmici protiv Paragvaja koji je slavio sa 2:1. U završnici susreta Kamerunci su imali kazneni udarac za remi, no nisu ga iskoristili.

29.5.2014.
21:31
VOYO logo

Nakon što je Makedonija glumila Hrvatsku, Paragvaj je Kameruncima glumio Meksiko. Proba nije bila uspješna za momčad Volkera Finkea koja je na kraju upisala poraz.

Već u četvrtoj minuti Paragvaj je stigao do vodstva nakon neodlučne reakcije kamerunske obrane. Ramon Coronel odlično je ubacio za Oscara Romera, a ovaj je pogodio mrežu Charlesa Itandjea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamerun je bezuspješno pokušavao doći do poravnanja, a u završnici prvog dijela nova briga za Finkea. Ozljedu je zaradio Vincent Aboubakar kojeg je na odmoru zamijenio Maxime Choupo-Moting. Sve do 67. minute novih pogodaka nije bilo, a onda su Paragvajci povisili na 2:0 preko Roquea Santa Cruza.

//www.dailymotion.com/embed/video/x1xhobm

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio je Kamerun ipak doći do pogotka u 76. minuti golom Choupo-Motinga koji se predstavio u dobrom izdanju, a u 87. minuti Benjamin Moukandjo srušen je u 16 metara i Kamerun je dobio priliku za poravnanje. Ipak, Centurion brani pokušaj Mohamadoua Idrissoua i Paragvaj odnosi pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeću provjeru Kamerun će imati 1. lipnja kada će igrati protiv Njemačke.

//www.dailymotion.com/embed/video/x1xht4u

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo