KALINIĆA PROKOMENTIRAO I NJEGOV PRETHODNIK: / Cvitanović demantirao Ćiru i sarkastično pričao o vrućoj temi

Image
Foto: PIXSELL

Nikola Kalinić već je na odmoru na koji ga je potjerao izbornik Zlatko Dalić

19.6.2018.
18:51
PIXSELL
VOYO logo

Sve se više ili manje već zna o jednosmjernoj karti koju je iz Rusije prema Splitu dobio Nikola Kalinić, no pravog objašnjenja o njegovom istjerivanju iz reprezentacije nema. Osim ako slijepo ne vjerujete u priču o bolovima u leđima i potrebi za zdravim igračima.

Image
NIKOLA KALINIĆ POTJERAN IZ REPREZENTACIJE: /

Iz kampa je otišao jutros, otkriven razlog zbog kojeg ga je Dalić vratio kući

Image
NIKOLA KALINIĆ POTJERAN IZ REPREZENTACIJE: /

Iz kampa je otišao jutros, otkriven razlog zbog kojeg ga je Dalić vratio kući

Bolove u leđima Nikola Kalinić, potvrdio je to izbornik Zlatko Dalić, osjetio je kada je trebao ući s klupe u završnim minuta pripremne utakmice protiv Brazila, a i kad je u završnici susreta protiv Nigerije na Mundijalu trebao zamijeniti Marija Mandžukića. Ti bolovi u leđima bili su jasan znak Daliću da shvati Kalinićevo nezadovoljstvo statusom, a potez koji je povukao bio je nužan u smislu zaštite autoriteta i zadržavanja dobre atmosfere u krugu reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema veze...

Dvadeset godina prije Kalinića isto ili slično je napravio Igor Cvitanović što ga je koštalo odlaska u Francusku gdje su originalni Vatreni iskovali medalju brončanog sjaja. Odbio je jednu naredbu tadašnjeg izbornika Miroslava Ćire Blaževića i ostao u Zagrebu. Ili se barem tako priča...

"Od svega je prošlo previše vremena i ne želim sad otvarati Pandorinu kutiju sjećanjima na taj moj slučaj. Reći ću samo da su tada bile izrečene razne gluposti, između ostalog i to da sam morao trčati dodatne krugove, jer su mi bile loše aerobne sposobnosti! Dan-danas postoje rezultati testiranja uoči tih priprema na FFK, bio sam među tri najspremnija igrača toga ljeta! I nisam trebao trčati dodatne krugove, jer sam jedini od napadača te sezone stalno igrao i bio sam potrošen baš do kraja. Ali, nema veze, ne želim se vraćati 20 godina unatrag, nek’ čovjek proživi lijepu starost...", kaže Cvitanović za Sportske novosti i okreće se prema Kaliniću:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bol je neugodna...

"Po ovome što znamo, Kalinića su zaboljela leđa i odbio je ući u igru, a izbornik je odlučio da mu u takvom stanju igrač više nije potreban. I to je to, nema se što dodati..."

Nije želio ulaziti u istinitost navoda o boli u leđima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne znam, to treba pitati Kalinića. Ako jest, Bože moj, bol je uvijek neugodna... Ako nije, onda nek’ Kalinić objasni razloge odbijanja ulaska u igru. Naravno da nije lijepo, već je odigrana prva utakmica. Bolje bi bilo da se sve riješilo prije, ukoliko je Kalinić imao tu bol. Ali, tko zna, možda je mislio da će bol proći, treba vidjeti", zaključio je Cvitanović ne skrivajući - tvrdi izvor – sarkazam.,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo