KALINIĆ SVJEDOČIO ŠOKANTNOM PORAZU NOVOG KLUBA: / Prvi vratar vatrenih nije mogao pomoći suigračima iz jasnog razloga

Image
Foto: AFP

Aston Villa je ostala na 11. poziciji sa 33 boda.

23.12.2018.
17:03
AFP
VOYO logo

U derbiju 23. kola engleskog Championshipa Aston Villa, za koju će od siječnja braniti vratar hrvatske reprezentacije LovreKalinić, je na svom travnjaku izgubila od Leeds Uniteda 2-3 premda je na poluvremenu vodila sa 2-0.

Domaćin je poveo već u petoj minuti golom Tammyja Abrahama, a 12 minuta kasnije već je bilo 2-0 nakon što je Conor Hourihane zabio drugi gol na utakmici. Villa je do konca prvog dijela imala još jednu sjajnu priliku, no Bailey Peacock-Farrell je obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Može na gol tek od siječnja

Gosti su smanjili u 56. minuti golom Jacka Clarkea, a samo pet minuta kasnije Pontus Jansson je izjednačio. Velike zasluge za povratak Leedsa idu i Pablu Hernandezu koji je asistirao kod oba gola.

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Croatia's goalkeeper Lovre Kalinic attends a press conference at the Roschino Arena, outside Saint Petersburg, on June 24, 2018, duduring the Russia 2018 World Cup football tournament. / AFP PHOTO / Paul ELLIS

U 65. minuti Leeds je oštećen za kazneni udarac nakon što je Glenn Whelan igrao rukom u kaznenom prostoru, a kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, gosti su u petoj minuti nadoknade zabili za pobjedu. Nakon brze kontre lopta je stigla do Kemara Roofea koji je sjajno pogodio za 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leeds je ovom pobjedom preuzeo vodstvo na ljestvici sa 48 bodova, jednim bodom više od Norwich Cityja. Aston Villa je ostala na 11. poziciji sa 33 boda.

Kalinić će pravo nastupa za Villu imati početkom iduće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo