Pojačanje na Poljudu /

Kalinić otkrio da ga je zvao Perišić uoči predstavljanja u Hajduku: Evo što mu je rekao

Image
Foto: Pixssel

Nikola Kalinić na uvodnoj je press konferenciji otkrio pojedinosti njegovog razgovora s još jednim bivšim igračem Hajduka, Ivanom Perišićem.

8.2.2022.
12:31
Pixssel
VOYO logo

Nikola Kalinić i službeno je predstavljen na Poljudu. Nakon trinaest godina međunarodne karijere, napadač se odlučio vratiti u Split, tamo gdje je sve počelo. Na press konferenciji je odgovarao na brojna pitanja novinara, a neka su bila posebno zanimljiva.

Momčad Hajduka pojačava se velikim imenima. Tu je Lovre Kalinić, došao je i Marko Livaja koji redovito trese mreže, a šlag na tortu za splitski klub je povratak Kalinića koji je dugo bio rekordni transfer kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač je otkrio da se jučer uoči predstavljanja čuo s Ivanom Perišićem, još jednim hrvatskim reprezentativcem i bivšim nogometašem Hajduka. 

Kalinić nije htio otkriti postoje li šanse o Perišićevom povratku, ali mu je bacio 'mamac': "Baš me sinoć zvao Ivan Perišić. Rekao sam mu da je sve na njemu, kao što je bilo i na meni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je istaknuo kako je njegov potpuni fokus na igranje za Hajduk. Otkrio je i da je tijekom utakmice s Juventusom za vikend samo razmišljao o nadolazećoj Hajdukovoj utakmici.

"Ne bih kupio poene na financijskim detaljima, već ih želim skupljati na terenu. Što se tiče titule nitko vam ne može obećati. Sigurno da ćemo se boriti i nitko sretniji od mene i nas. Rijeka, Osijek i Dinamo su ozbiljne ekipe, ali i mi ćemo dati sve od sebe."

"Igrao sam za vikend protiv Juventusa, ali sam mislio na Slaven Belupo. Možda je vama to malo čudno, meni nije. Drugačije je igrati pred svojom rodbinom i prijateljima." kazao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo