Najbolji uz najbolje / Kakva elita u Varaždinu! Iznenadit će vas kad vidite tko se ukazao na treningu rukometne reprezentacije

Image
Foto: screenshot

Atmosfera u rukometnoj reprezentaciji je sjajna što potvrđuje i snimka od četvrtka kada su Kauboji na treningu pokazali svoje nogometne talente, a nakon toga ih je posjetio i ugledni gost

18.3.2022.
11:00
screenshot
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija okupila se u Varaždinu gdje će trenirati narednih nekoliko dana. Okupljanje je zamišljeno kao faza priprema za kvalifikacijske oglede s Finskom za plasman na Svjetsko prvenstvo. Posljednjih dana je pažnju privuklo nekoliko novih starih lica u kadru izabrane vrste kao što su Marin Šego i Igor Karačić, a vratio se i Domagoj Duvnjak nakon što je zbog ozljede leđa i koronavirusa propustio EURO u Mađarskoj i Slovačkoj.

Atmosfera u rukometnoj reprezentaciji je sjajna što potvrđuje i snimka od četvrtka kada su Kauboji na treningu pokazali svoje nogometne talente. Možda im je baš zbog toga u posjet stigao izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šalu na stranu, Dalić je došao pozdraviti rukometne reprezentativce, a sve je to zabilježeno kamerama HRS-a. Inače, Zlatko Dalić se zatekao u Varaždinu netom prije reprezentativne pauze u kojoj će još jednom okupiti svoje Vatrene pred prijateljske dvoboje protiv Slovenije 26. ožujka i Bugarske 29. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba spomenuti kako Zlatko Dalić nije stranac u Gradu baroka, jer je boje Varteksa branio od 1992. do 1996. te je upisao 108 nastupa uz 13 golova. Dalić je bio i trener Varteksa dvije godine te mu je kako sam kaže, period proveden u Varaždinu ostao u lijepom sjećanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo