teški dani za Matea Beusana /

Kaktus ga umalo koštao života: 'Da nisam odmah išao u bolnicu, vjerojatno bih umro'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Kaktusi su, inače, Beusanov hobi, ali je zbog njih dobio gadnu bakteriju koja mu je već oduzela kažiprst

15.3.2019.
19:45
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Pomalo bizarna, ali iznimno opasna situacija gotovo je koštala života bivšeg nogometnog suca Matea Beusana. Kako piše 24sata, Beusan se u vlastitom vrhu ubo na kaktus te zatim dotakao mačji izmet pomješan sa zemljom. Nakon nekog vremena nije više osjećao ruku te je prevezen u bolnicu.

“Infekcija je bila toliko jaka da sam skoro umro. Da nisam odmah otišao u bolnicu, vjerojatno ne bih preživio. Infekcija je u par sati zahvatila cijelu ruku, došla je na 2.5 centimetra do limfnog čvora, da ga je zahvatila, danas vjerojatno ne bi ni pričali”, rekao je Beusan za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaktusi su, inače, Beusanov hobi, ali je zbog njih dobio gadnu bakteriju koja mu je već oduzela kažiprst, a pitanje je hoće li moći koristiti ostatak ruke.

“Prva tri tjedna primao sam tri vrste antibiotika i tri infuzije svaki dan, potom dva tjedna dvije vrste antibiotika i dvije infuzije na dan, i na koncu zadnji tjedan po jedan antibiotik i infuziju. I tek tada sam se uspio riješiti bakterije”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beusan je zbog ove terapije morao odgoditi operaciju leđa kojoj se trebao podvrgnuti u Dublinu. Zbog bolova u leđima već je šest mjeseci u "mirovini" te se ne pojavljuje na televiziji kao sudački analitičar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo