OVAKO TRENUTNO IZGLEDA OSMINA FINALA ZA HRVATSKU: / U iduća dva kruga najteži mogući protivnici!

Image

Pred nogometašima koji nastupaju u Francuskoj na Europskom prvenstvu utakmice su uzbudljivog 3. kola čiji će kraj definirati izgled osmine finala natjecanja.

19.6.2016.
10:32
VOYO logo

Prije no što se slika do kraja razbistri, zanimljivo je vidjeti što bi se događalo s hrvatskom reprezentacijom da borbe posljednjih šesnaest u ždrijebu natjecanja kreće danas. A ta slika nudi ogled protiv najbolje momčadi skupine E, aktualnih viceprvaka, nogometne reprezentacije Italije koja svojim susretima pod paskom izbornika Antonija Contea u Francuskoj izgleda vrlo čvrsto i moćno.

Da raspored snaga po grupama ostane ovakav kakav jest, a Italija je 'jedinicu' u skupini E već osigurala, utakmicu protiv Hrvatske odigrala bi u Saint-Denisu na Stade de Franceu. Pobjednik tog ogleda izborio bi plasman među posljednjih osam u natjecanju u kojem bi proboj dalje pokušao ostvariti protiv pobjednika susreta između Njemačke i Slovačke ili Portugala, koje su dvije od najbolje četiri trećeplasirane momčadi u ovom trenutku, a o čemu bi odlučio ždrijeb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekcija osmine finala Eura:

Švicarska - Poljska Španjolska - Slovačka/Portugal Engleska - Sjeverna Irska/Češka Mađarska - Belgija Njemačka - Slovačka/Portugal Italija - Hrvatska Francuska - Sjeverna Irska/Češka Wales - Island

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo