KAKAV PREOKRET U MANDŽUKIĆEVU TRANSFERU: / Javio se ugledni klub i može već sada napustiti Juventus, ali postoji mali problem

Image

Spekulira se kako bi Mandžukić ipak mogao napustiti Italiju i to puno prije početka zimskog prijelaznog roka

16.9.2019.
10:27
VOYO logo

Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić baš je zaglavio u Juventusu. Novi trener Maurizio Sarri nema ga namjeru koristiti, što je već do sada dokazao u prva tri nastupa nedavši srebrnom Vatrenom niti jedne sekunde vremena na terenu, a kako su Mandžukiću propali svi ovoljetni transferi, primoran je grijati klupu torinskog kluba.

Međutim, spekulira se kako bi Mandžukić ipak mogao napustiti Italiju i to puno prije početka zimskog prijelaznog roka. Kao nova destinacija uglavnom se spominje katarski Al-Gharaf, ali ugledni talijanski stručnjak za transfere, Gianluca Di Marzio, tvrdi kako bi Mandžukića mogala kupiti najbolja momčad regularnog dijela američke MLS lige, Los Angeles FC. Klub je to kojeg vodi jedan od najuglednijih američkih trenera, Bob Bradley, a u njemu igra najbolji strijelac američke lige meksički napadač, Carlos Vela, koji bi zbog drugačijeg profila i načina igre, vjerojatno bio kompatibilan s Mandžukićem u tandemu. Dok je Mandžukić visok, jak u duelu i skoku i neumoran trkač, Vela je niži igrač, vrlo brz i eksplozivan te fantastičan finišer. Moguće je, stoga, da bi si odgovarali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus reacts during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 19th May 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 434975871, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Press Association

Postoji problem

Osim ponude iz Katara, ugledni talijanski novinar Gianluca Di Marzio piše da je za Mandžukića zainteresirana i najbolja momčad regularnog dijela MLS lige - Los Angeles FC. Riječ je o klubu koji vodi Bob Bradley i u kojem igra najbolji strijelac MLS-a Carlos Vela.

E sada, uvijek postoji "ali", pa tako i ovom slučaju. Dakle, ali... Mandžukić bi već sada mogao za Los Angeles, ali smio bi samo trenirati s novom momčadi, dok bi pravo nastupa imao tek 7. veljače sljedeće godine jer tada počinje prijelazni rok u Americi i jedino ga tada smiju registrirati za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima Mario tri opcije. Otići u Los Angeles i navikavati se pola godine na nove suigrače, trenera i klimu, otići u Katar odmah i okušati sve čari azijskog nogometa, ili ostati u Juventusu na klupi do siječnja i onda tražiti novi klub u Europi. Sve su opcije, dakle, na neki način pozitivne, a opet i negativne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo