KAKAV POVRATAK RONALDA I ODGOVOR ZLATANU: / Portugalcu samo 126 sekundi trebalo za gol, Juve razbio Speziju

Image
Foto: Profimedia

Ranije u nedjelju je lider Milan kao gost svladao Udinese sa 2-1

1.11.2020.
17:32
Profimedia
VOYO logo

Cristiano Ronaldo je povratak na teren nakon što se oporavio od koronavirusa obilježio s dva pogotka u 4-1 (1-1) gostujućoj pobjedi Juventusa protiv Spezije u susretu 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva.

Image
[VIDEO] IBRAHIMOVIĆ MAJSTORSKIM POTEZOM DONIO POBJEDU MILANU: /

Rebić se vratio i zakuhao situaciju za Zlatanov gol

Image
[VIDEO] IBRAHIMOVIĆ MAJSTORSKIM POTEZOM DONIO POBJEDU MILANU: /

Rebić se vratio i zakuhao situaciju za Zlatanov gol

Protiv novog prvoligaša Juventus je pvoeo golom Morate (14), no na odmor se otišlo s rezultatom 1-1 nakon što je Pobega (32) pogodio za izjednačenje. Iako je Spezia bolje otvorila nastavak, Juventus je stigao do nove prednosti, Morata je u 59. minuti odličnom okomitom loptom uposlio Ronalda koji je obišao vratara i zatresao mrežu. Na 3-1 je nakon lijepe akcije povisio Rabiot (68) da bi Ronaldo (76-11m) iskoristio kazneni udarac za konačnih 4-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Juventus je trenutačno drugi sa 12 bodova, koliko ima i treća Atalanta, a vodeći Milan mu bježi četiri boda. Spezia, kod koje mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić nije konkurirao za nastup, sada je 16. s pet bodova.

Ronaldov gol iz igre pogledajte ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drama u Torinu

Vrlo dramatično je bilo u Torinu gdje je Lazio s dva gola u sudačkoj nadoknadi stigao do preokreta i 4-3 (1-2) pobjede protiv istoimenog domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu Lazio je stigao do vodstva golom Pereire (15), no Torino je preko Bremera (19) i Bellottija (24-11m) poveo sa 2-1. MilinkovićSavić (48) je odlično izvedenim slobodnim udarcem početkom nastavka poravnao na 2-2 i taj je rezultat vrijedio sve do pred sam kraj. Onda je Lukić (87) iskoristio pogrešku Hoedta i doveo Torino u vodstvo 3-2. No, u sudačkoj nadoknadi je prvo na intervenciju VAR-a Lazio dobio kazneni udarac zbog igranja rukom N'Koulua, a precizan s bijele točke bio je Immobile (90+5-11m) za 3-3. I kada se čekao konačni zvižduk Caicedo (90+8) je iskoristio smušenost domaće obrane i pogodio za pobjedu Lazija kroz noge iskusnog vratara Sirigua.

Sedmi Lazio sada ima 10 bodova, dok je Torino pretposljednji 19. s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u nedjelju je lider Milan kao gost svladao Udinese sa 2-1 (1-1). Milan je poveo golom Kessiea (18) na asistenciju Ibrahimovića, poravnao je De Paul (48-11m), da bi pobjedu gotima osigurao Ibrahimović (83) atraktivnim udarcem preko glave nakon ubačaja hrvatskog reprezentativca Ante Rebića. Rebić je u igru ušao u 71. minuti nakon što se oporavio od ozljede lakta zbog koje je pauzirao mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo