TEŠKA OPTUŽBA ZA SLAVENA BILIĆA: / 'Zašto taj čovjek toliko psuje?'

Nedjeljni derbi turskog nogometnog prvenstva između Fenerbahçea i Beşiktaşa po mnogočemu je izgledao kao repriza sudara ovih dviju momčadi iz studenoga.

24.3.2015.
16:51
VOYO logo

Tijekom prošlog je dvoboja Emre opsovao Bilića na terenu, a kasnije je došlo i do rasprave u tunelu, tako da su ih morali rastavljati igrači. Ove je nedjelje Beşiktaş poražen u sudačkoj nadoknadi (1:0) pogotkom Mousse Sowa, a u prvom je poluvremenu u jednom trenutku došlo do gužve ispred Bilićeve klupe.

Odmah se pojavio i Emre koji je, kao i u studenom, uputio psovku u smjeru hrvatskog stručnjaka, a i Bilić je u toj situaciji bio vidno nervozan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa nisam napravio Emreu, imao sam problem s Fenerovim zamjenama i članovima stožera koji su ušli u naš tehnički prostor. U tom se trenutku uključio i Emre i pokušao napraviti problem", rekao je kasnije Bilić turskim medijima, a dan kasnije je svoju verziju ispričao i Emre koji nema nimalo lijepe riječi o hrvatskom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim puno pričati o tome, ali ne mogu prihvatiti Bilićevo ponašanje. Nikad nisam vidio trenera koji toliko sudjeluje u igri, a to mu na našem terenu ne može proći. Osim toga, zašto taj čovjek toliko psuje? Treba li se tako ponašati jedan trener? Prirodno je da sam reagirao, nitko mi neće psovati obitelj", izjavio je Emre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo