JUVENTUSOV TRENER NAHVALIO SUPER MARIJA I SVE HRVATSKE SPORTAŠE: / Allegrijeve riječi zarumenjet će lice mnogima

Image
Foto: Screenshot

Allegri ovaj put nije stao na hvaljenju Mandžukića, dodatno je to proširio

13.3.2018.
15:07
Screenshot
VOYO logo

Po prvi put od trećeg kola talijanskog nogometnog prvenstva branitelj naslova torinski Juventus ponovno je na vrhu poretka. Trener momčadi Massimiliano Allegri ne pada u euforiju i spušta 'loptu na zemlju' jasno naglašavajući da ništa nije osvojeno i da je kraj sezone daleko.

Kombinacija Napolijevog boda protiv Intera i troboda kojeg je Juve osvojio u ogledu protiv Udinesea, doveli su aktualne prvake na čelo poretka na kojem uživaju bod prednosti u odnosu na dosad vodeću napuljsku momčad. Budući da imaju i odigranu utakmicu manje koju će u srijedu odigrati protiv Atalante, to znači i da imaju mogućnost 'pobjeći' na četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasiranu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa još nije gotovo

"Svi igrači imaju želju ponovno pokazati da su najjači i ostvariti planove koji nisu lako ostvarivi. U ovome trenutku ništa nemamo osvojenoga, ali imamo pred nama utakmicu finala Talijanskog kupa i vodstvo na prvenstvenoj ljestvici ispred Napolija kojem čestitam jer igraju sjajno ove sezone. Da nije tako, prvenstvo bi već bilo gotovo. I oni istu stvar mogu reći za nas", kazao je Allegri podsjetivši i da mu je momčad u četvrtfinalu Lige prvaka, a sve navedeno znači i rotacije unutar sastava zbog napora koji su pred igračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hrvati su spektakularni'

Približavajući muke koje ima, Allegri je detaljnije govorio o svojim igračima a tako i Mariju Mandžukiću za kojeg ima samo lijepe riječi. No, nije se zaustavio samo kod Mandžukića...

"Mandžukić je izvanredan, nama važan igrač zbog svoje igre u zraku, svojih fizikalija i tehničke potkovanosti. Hrvati su spektakularni, imaju sve potrebno za uspjeh u bilo kojem sportu. Fizički su jaki i tehnički vješti, a to je nešto što se ne pronalazi u drugim zemljama. Nama je Mario bio važan u prošloj sezoni, važan je i u ovoj i bit će važan za završnicu", poručio je Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo