STARA DAMA U KRIZI / Juventus se izblamirao na gostovanju kod Venezije

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Juventus je sa 28 bodova na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, a Venezia je sa 16 bodova na 16. poziciji, šest bodova iznad zone ispadanja

11.12.2021.
20:10
Profimedia
VOYO logo

Venezia je u 17. kolu talijanske Serie A prekinula niz od dva poraza odigravši pred svojim navijačima 1:1 protiv favoriziranog Juventusa.

U sadržajnoj utakmici gosti iz Torina poveli su u 32. minuti pogotkom Alvara Morate. Venezia je izjednačila u 55. minuti, a strijelac je bio Mattia Aramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je sa 28 bodova na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, a Venezia je sa 16 bodova na 16. poziciji, šest bodova iznad zone ispadanja.

Image
REAKCIJE TRENERA /

Dambrauskas nakon remija u Kranjčevićevoj: ''Nitko nam neće ništa dati besplatno, moramo biti bolji'

Fiorentina uvjerljiva

U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Fiorentine su pred svojim navijačima svladali Salernitanu s uvjerljivih 4:0 i tako ostvarili treću pobjedu u nizu. Bonaventura je doveo domaću momčad u vodstvo u 31. minuti. Prvim od svoja dva pogotka Srbin Dušan Vlahović udvostručio je prednost Fiorentine u 51. minuti, a za 3:0 je pogodio u 84. minuti. Konačnih 4:0 postavio je Maleh u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod poraženih je hrvatski branič Luka Bogdan odigrao cijelu utakmicu. Fiorentina je trećom uzastopnom pobjedom došla do 30 bodova i trenutno drži peto mjesto. Ispred su samo Milan sa 38, Inter sa 37, Napoli sa 36 i Atalanta sa 34 boda, ali sva četiri kluba imaju i utakmicu manje od Firentinca.

Salernitana je i dalje na dnu ljestvice sa osam bodova. dva manje od Cagliarija i Genoe koji se nalaze u zoni ispadanja u Serie B.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je na rasporedu još jedna utakmica u kojoj će vodeći Milan od 20.45 sati gostovati kod Udinesea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo