JUVENTUS POBIJEDIO, ALI SLAVI I DINAMO: /

Hrvatski dragulj stiže u Torino početkom tjedna, no Mandžukić bi mogao otići

Image
Foto: Sanjin Strukić

Početak tjedna, točnije ponedjeljak ili utorak, trebao bi biti trenutak u kojem će Juventus otkriti Marka Pjacu kao pojačanje za narednu sezonu.

16.7.2016.
12:11
Sanjin Strukić
VOYO logo

Tvrde to talijanski mediji pri čemu se dodaje da je upravo ova svota odgovara traženjima hrvatskog prvaka dok je talijanski inzistirao, očito neuspješno, na vrijednosti transfera od 22 milijuna eura koji bi bio nadograđen eventualnim bonusima.

Pobjeda Juventusa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča, dakle, još nije završena, ali se njen rasplet očekuje vrlo brzo pri čemu bi krilni napadač hrvatske nogometne reprezentacije trebao postati i rekorder kada su transferi iz Dinama i domaćeg prvenstva u pitanju.

Pjaca je bio i još uvijek je tražen igrač u ljetnom prijelaznom roku, a klubovi koji su se dovodili u vezu s njegovim dovođenjem bili su Liverpool, dortmundska Borussija, konkretan je bio i Napoli s ponudom za njega u paketu s Markom Rogom, tražio ga je Milan, a čini se do pobjede u toj utakmici stigao Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar na njega računa

Ono čime se talijanska La Gazzetta dello Sport bavi u današnjem tekstu odnosi se na njegov dolazak, ali se i povlači pitanje sudbine Marija Mandžukića u tom klubu. Ne (samo) zbog Pjacinog, već i eventualnog dolaska Gonzala Higuaina koji bi pritom mogao Hrvata izgurati iz postave momčadi.

Isti izvor podsjeća i da Dinamov trener Zlatko Kranjčar na Pjacu računa na uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv Vardara u srijedu, ali i da torinski klub traži Pjacino pojavljivanje što je prije moguće. Ipak, pripremni turnir u Australiji krajem mjeseca, stigne li uopće u Juventus, traženi 21-godišnjak vjerojatno će propustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo