JUVENTUS OSTAJE BEZ ZVIJEZDE!? / Najavljuje se njegov odlazak zbog žestoke rasprave s trenerom Allegrijem pred suigračima

Image
Foto: AFP

Iz Italije stižu informacije o kraju njegove karijere u Juveu

8.2.2019.
17:28
AFP
VOYO logo

Puna je igrača bila Juventusova svlačionica kada su trener momčadi Massimiliano Allegri i krilni napadač Paulo Dybala povišenim tonovima razmjenivali stavove. Calciomercato navodi da bi ovime mogla završiti epizoda argentinskog reprezentativca u redovima talijanskih prvaka, a The Sun dodaje da su mu pokazana izlazna vrata iz kluba.

Dybala je ostao na klupi za pričuve u 3-3 remiju Juventusa protiv Parme, a po završetku utakmice je odjurio u svlačionicu. Pokušao je Allegri pred novinarima umanjiti dramu odgovorivši da je to napravio jer mu je vjerojtano bilo hladno, no ono važnije dogodilo se u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprika je pala, no...

Allegri je pred punom Juventusovom svlačionicom prozvao Dybalu koji se morao javno ispričati. To, jasno, ne znači i da je sve u najboljem redu.

Dybala je u prethodnih devet ligaških utakmica u kojima je nastupio propustio postići pogodak pa njegova nervoza, dodaje se, ne čudi. Ipak, u tom nizu upisao je pet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Sun dodaje da nervozu osjeća i zbog mogućeg dolaska Jamesa Rodrigueza iz Bayerna te da su Chelsea i Manchester United posebno zainteresirani za razvoj događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo