JUVENTUS JE GADNO POGRIJEŠIO KADA JE PRODAO MANDŽUKIĆA: / Legenda kluba objasnila zašto je Vatreni bio ključan igrač

Image
Foto: Profimedia

Del Piero je za Sky pokušao objasniti u čemu je problem s trenerom, klubom i zašto je prodaja Mandžukića možda bila pogreška

20.7.2020.
18:38
Profimedia
VOYO logo

Legendarni nogometaš Juventusa, Alessandro Del Piero, komentirao je trenutno stanje u svom bivšem klubu, uoči same završnice sezone Serie A. Juvenuts je prvi, ali igra vrlo loše pod trenerom Maurziom Sarijem i uglavnom se izvlači na individualnu kvalitetu pojedinih igrača.

Već se uvelike govori o tome da bi Juventus sljedeće sezone mogao voditi netko drugi, a Del Piero je za Sky pokušao objasniti u čemu je problem s trenerom, klubom i zašto je prodaja Marija Mandžukića možda bila pogreška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Juventus' Croatian forward Mario Mandzukic (R) celebrates next to Juventus' Bosnian midfielder Miralem Pjanic after opening the scoring scoring during the Italian Serie A football match AC Milan vs Juventus on November 11, 2018 at the San Siro stadium in Milan., Image: 395417119, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line:

"Ovo je tek Sarrijeva prva godine, mora se upoznati s Torinom i igračima. Isto je i s braničem De Ligtom. Juventusu u veznoj liniji nedostaju agresivni nogometaši, ali Juvenuts trenutno nije takva ekipa", kazao je Del Piero i pojasnio na što točno misli.

"Pod Maxom Allegrijem je bilo drugačije, bio je to Juventus koji je imao Marija Mandžukića, Teveza i Moratu, oni su puno trčali. Nisu igrali tako lijepo, ali su pokrivali više prostora. Mandžukić je tu bio ključan igrač", smatra Del Piero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo