JUVE ŽELI MLADOG HRVATA: / U Dinamu uopće ne brani, a u Italiji ga vide kao zamjenu za legendarnog Buffona

Image

Talijanska Gazzetta dello Sport piše da Juventus traži nasljednika Gianlugija Buffona u dva mlada vratara, Alexu Meretu i mladom dinamovcu Adrianu Šemperu.

9.12.2016.
9:13
VOYO logo

Prema izvještavanju Sportskih novosti, za Soudanija koji na zimu odlazi iz Dinama ozbiljno je zainteresiran Torino. Ovih bi se dana moglo krenuti u pregovore oko transfera Alžirca u Serie A. Što se tiče Šempera, on nije zadovoljan statusom u Dinamu.

Image

BRITANCI TVRDE: ‘Šemper je jedan od najtalentiranijih mladih vratara današnjice’

Šemper više uopće ne brani

Dolaskom Ivajla Peteva, Šemper je pao u drugi plan i Dinamova jedinica postao je Dominik Livaković, vratar koji ima ipak nešto više prvoligaškog iskustva od njega. No ne samo to. Šemper je došao u situaciju da uopće ne brani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji dosta ponuda

Nema ga ni u drugoj momčadi Modrih koja igra u Drugoj ligi, pa drži da bi stalnim boravkom na klupi mogao stagnirati u razvoju. Po onome što SN saznaje u Maksimiru, Šemper ima dosta ponuda iz etabliranih klubova, što je logično, s obzirom na njegovu mladost. Također, budući da je Livaković čvrsto prigrabio ‘jedinicu’, teško je vjerovati da će uskoro među vratnice.

No, isto tako u plavom klubu su postavili golem odštetni zahtjev, koji je dvocifren kad su milijuni eura u pitanju. Ta priča s mladim Šemperom mogla bi također biti zanimljiva ovog zimskog prijelaznog roka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo