JUVE PRONAŠAO PJACI NOVI KLUB: / Vatreni seli iz Italije, velikan ga mijenja za Portugalca?

Image
Foto: AFP

Bio je na dobrom putu da postane standardan u Juveu, ali ga je ozljeda koljena unazadila

28.2.2019.
16:53
AFP
VOYO logo

Marko Pjaca mogao bi ovog ljeta opet promijeniti klub. Naime, torinski Tuttusport objavio je vijest da ga je Juventus spreman poslati u Benficu u zamjenu za braniča Rubena Diasa (21). Navode kako su se već sastali sportski direktori klubova Luís Filipe Vieira i Fabio Paratici, i to uz posredovanje ni više ni manje nego super agenta Jorgea Mendesa.

Portugalci ne žele pustiti Rubena za manje od 40 milijuna eura, a Juve im je spreman ponuditi Vatrenog uz nadoplatu razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška ozljeda

Talijanski velikan, također, želi još jednog Benficinog dragulja - Joao Felixa. No, konkurencija za njega je velika jer ga prate Barcelona i oba kluba iz Manchestera. Prednost im je što je igrač sam izjavio kako bi volio igrati sa svojim idolom Cristianom Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca je u Juve došao 2016. godine za 23 milijuna eura. Taman kad je uhvatio ritam stigla je teška ozljeda koljena prilikom prijateljske utakmice Hrvatske i Estonije. Nakon oporavka Juve ga je poslao u Schalke i Fiorentinu na posudbe kako bi uhvatio formu, no krilni napadač još uvijek nije na razini koja mu je osigurala senzacionalna transfer prije malo manje od tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo