JUVE POSTAVIO CIJENU ZA MANDŽUKIĆA: / Talijani objavili za koji iznos namjeravaju prodati bivšeg Vatrenog

Image
Foto: Profimedia

Nekadašnji reprezentativac nije u planovima Maurizija Sarrija

1.10.2019.
17:12
Profimedia
VOYO logo

Talijanski Juventus izvjesio je cijenu za hrvatskog napadača MarijaMandžukića. Bivši Vatreni bio je je ovog ljeta na izlaznim vratima velikana, ali je odlučio ostati. U rujnu je imao priliku preseliti u Katar, no i tu je mogućnost odbio.

Navodno mu je želja na zimu prijeći na Otok. Danima se nagađa da će Manchester United nakon propalog pokušaja ovog ljeta u siječnju opet krenuti po njega. Calciomercato piše da će ga Juve pustiti za 11 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

August 31, 2019, Turin, United Kingdom: Mario Mandzukic of Juventus pictured on the bench during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 31st August 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 468348062, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press

Engleska za kraj

Osim Uniteda spominje se i interes West Hama, međutim teško da će Mandžukić u London dođe li stvarno do ponude s Old Trafforda. Imao bi priliku postati prvi Hrvat u tom velikanu, a i to bi mu bila šansa da i velikom stilu završi karijeru. Igrao je u Njemačkoj, Španjolskoj i Italiji pa bi eventualnom selidbom u Englesku postao jedan od rijetkih koji je igrao u četiri najjače svjetske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo