JUVE PONUDIO MANDŽUKIĆA POSRNULOM VELIKANU: / Sudbina Vatrenog u ovom trenutku ovisi samo o jednom čovjeku

Image
Foto: Profimedia, AFP

Bivši napadač hrvatske reprezentacije uskoro bi trebao imati novi klub

16.12.2019.
15:21
Profimedia, AFP
VOYO logo

Talijanski velikan Juventus prodat će hrvatskog veterana MarijaMandžukića ovog siječnja, ali još se ne zna u kojem će klubu završiti. Brojni su scenariji, a o jednom se raspisao talijanski novinar FabrizioRomano.

To je onaj vezan za Milan. Rossoneri su u potrazi za novim napadačem, a poznato je da im je Zlatan Ibrahimović jedna od opcija. Međutim, Šveđanin, piše Romano, odugovlači sa stavljanjem potpisa na ugovor zbog čega su u klubu navodno počeli sumnjati u njegove namjere pa i vodstvo kluba razmatra druge opcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Mario Mandzukic of Juventus during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 19th May 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage via PA Images, Image: 434974771, License: Rights-managed, Restrictions: RESTRICTIONS: Use subject to restrictions. Editorial use only. Book and magazine sales permitted providing not solely devoted to any one team / player / match. No commercial use. Call +44 (0)1158 447447 for further information., Model Release: no, Credit line: Jonathan Moscrop / PA Images / Profimedia

"Kako stvari stoje, vjeruje se da je Juveovo vodstvo poručilo Milanovom da su spremni pustiti Mandžukića po povoljnim uvjetima. Međutim, nisu dobili niti pozitivan niti negativan odgovor jer čelnici Milana i dalje sagledavaju sve opcije na tržištu. Također nejasno je je li Mandžukić otvoren za ideje prelaska u klub poput Milana, koji ne može držati ritam niti u domaćim natjecanjima", navodi Talijan.

Za kraj zaključuje kako se čini da slijedi igra čekanja za sve strane te da idući koraci ovise i o Ibrahimovićevom konačnom odgovoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo