'JUGOSLAVIJA BI BILA FAVORIT SP-A': / Amerikanci složili idealnih 11 iz bivše države, tu su petorica Hrvata

Image
Foto: PIXSELL

Ponuđena idealna momčad igrala bi u formaciji 4-4-2

10.6.2018.
11:21
PIXSELL
VOYO logo

Nije prvi put da se strani mediji bave izgledom nogometne momčadi koju bi na Svjetsko prvenstvo poslala Jugoslavija da su njene bivše države ostale na okupu. Pred odlazak reprezentacija na Mundijal u Rusiji sada se time pozabavio Fox Sports.

U tekstu kroz koji se podsjeća na uspjehe bivše države autor se prebacuje u sadašnjost pri čemu se navodi da bi momčad od igrača sastavljenih s prostora Jugoslavije definitivno bila favorit za osvajanje naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Petorica Hrvata

Kako bi se prisnažila tvrdnja, složena je i idealna postava igrača koji bi u toj reprezentaciji nastupili u formaciji 4-4-2. Hrvatska u nju daje petoricu igrača, u zadnjoj liniji to su Dejan Lovren i Šime Vrsaljko, u veznom redu Luka Modrić i Ivan Rakitić dok je u napad gurnut Ivan Perišić.

Među kandidate koji su 'vrijedni spomena', odnosno bili u kombinaciji za uvrštenje u tu 'idealnu postavu' nalaze se i Mateo Kovačić, Marcelo Brozović i Mario Mandžukić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, vrata joj čuva Jan Oblak, a tu su još u zadnoj liniji Stefan Savić i Branislav Ivanović, Modriću i Rakitiću u vezi društvo čine Miralem Pjanić i Nemanja Matić, dok drugo napadačko mjesto puni Edin Džeko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo