'NIKAD GA NIJE PRETRČAO' / Velika zvijezda se uzrujala zbog Hrvata koji mu je oteo mjesto: Jedino on može čuvati Mbappea

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Na Mundijalu je igrao u utakmici za treće mjesto.

8.3.2023.
15:07
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Večeras od 21 sastaju se PSG i Bayern u sklopu uzvratne utakmice osmine finala Lige prvaka, a legendarni francuski list L'Equipe posvetio je tekst našem reprezentativcu Josipu Stanišiću.

Image
TO JE NAŠ HRVAT /

Prekrasne vijesti iz Münchena: Bayern je produljio ugovor s Josipom Stanišićem

Image
TO JE NAŠ HRVAT /

Prekrasne vijesti iz Münchena: Bayern je produljio ugovor s Josipom Stanišićem

U naslovu teksta stoji: "Josip Stanišić, branič koji je već zaustavio Mbappea." Francuzi se jako dobro sjećaju kako je u lipnju prošle godine zaustavio Kyliana Mbappea pred 70 tisuća ljudi na Stade de Franceu za prvu i jedinu hrvatsku pobjedu nad Tricolorima (1:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio je Hrvat iz dijaspore sve duele protiv francuskog prvaka svijeta, a smatraju da će biti bitan kotačić u večerašnjoj utakmici: "Stanišić će biti jedno od oružja protiv Mbappea u uzvratnoj utakmici Bayerna i PSG-a", zaključuje L'Equipe.

Obrambeni Hrvat ispred zvijezde

"Stanišić je svojom trenutnom formom izborio mjesto u prvih 11. Imao je problema s bedrom, ali trenirao je i vjerujem da će moći igrati. Vrlo je pouzdan, dobro se brani, ima i potrebnu brzinu. Dokazao se. Ne možemo računati na Pavarda, pa je Stanišić prvi izbor na toj poziciji", rekao je Nagelsmann na press konferenciji prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Bavaraca nije ni spominjao Cancela, koji je ove zime stigao na posudbu u Bayern iz Manchester Cityja nezadovoljan minutažom, a kako piše njemački mediji žalio se i u Bayernu na isti problem jer je Hrvat igrao ispred njega na posljednje dvije prvenstvene utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nagelsmann tri tjedna traži rješenje kojim će smanjiti utjecaj Mbappea, pri čemu nema suspendiranog Pavarda. Unatoč tome što je visok 1.87 metara, Stanišić se pokazao kao brz igrač. Mbappe ga nikad nije pretrčao", zaključuje L'Equipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo