Play ponuda

TO JE NAŠ HRVAT / Prekrasne vijesti iz Münchena: Bayern je produljio ugovor s Josipom Stanišićem

Image
Foto: Profimedia

Samo tri dana nakon poziva Zlatka Dalića, Bayern je produljio ugovor s Vatrenim.

12.11.2022.
14:35
Profimedia
Play ponuda

Hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić potpisao je novi ugovor sa svojim klubom, minhenskim Bayernom, koji ističe 2026. godine, objavila je službena internetska stranica bavarskog kluba:

"Bayern je produljio suradnju s Josipom Stanišićem! Naš plod ostaje s nama do 2026." objavio je najbolji njemački klub. Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna, uz kojeg je Stanišić potpisao novi ugovor komentirao je: "Josip se nametnuo u našoj momčadi u zadnje dvije sezone. To je čast za našu akademiju jer je Josip stasao u našem kampusu."

„Za nekoga poput mene tko je rođen u Muenchenu sve ovo je san“, izjavio je 22-godišnji nogometaš koji će za Hrvatsku nastupati na skorašnjem Svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar.

Plod Bayerna

Od starta profesionalne karijere Stanišić je član Bayerna gdje je prvo prošao nogometnu školu, od 2017. do 2019. godine. Potom je do 2021. bio član druge momčadi, dok je od prošle godine i dio udarnog sastava najboljeg njemačkog kluba.

Nakon što je prvo nastupao za njemačku reprezentaciju do 19 godina odlučio se za promjenu te je izabrao Hrvatsku. Upisao je tri nastupa za Hrvatsku U21, a potom još šest za A reprezentaciju Hrvatske.

Play ponuda
Play ponuda