Jose Mourinho: Moji igrači su mrtvi!

Mourinhov niz bez domaćeg poraza u prvoligaškim susretima trajao je 150 utakmica - točno 3325 dana.

4.4.2011.
8:45
VOYO logo

Još od 23. veljače 2002. godine kada je kao trener Porta izgubio od Bel Mara (2:3), Jose Mourinho nije znao za domaći poraz u prvenstvenim utakmica svog kluba. Točno 150 utakmica ili 3325 dana trajala je nevjerojatna serija, a onda je na Santiago Bernabeu stigao Sporting iz Gijona.

Španjolski prvoligaš koji je samo šest bodova iznad zone ispadanja u 79. minuti je šokirao i Mourinha, i njegove igrači, ali i navijače madridskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub, iako bez ozlijeđenih C. Ronalda, Benzeme i Kake, dominirao je igrom, imali su Madriđani 70 posto posjed lopte, čak 30 udaraca na gol, ali ipak su upisali poraz koji ih je izbacio iz utrke za naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I bez naših ozlijeđenih zvijezda potpuno smo dominirali, stvarali puno šansi, ali nogomet je nepredvidljiv, osveti vam se kada ne zabijete s dva metra. Matematika kaže da prvenstvo još nije gotovo, ali realno..", priznao je Mourinho nakon utakmice sa Sportingom i otkrio razloge poraza:

"Svjestan sam naših limita, nemoćni smo pored tolikih ozljeda. Neki su moji igrači doslovno mrtvi zbog napornog ritma", dodao je Portugalac i najavio prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Tottenhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaka čast Spursima, ali mi smo bolja momčad i zato ćemo proći", istaknuo je Jose Mourinho, koji će zbog velike važnosti utakmice s Englezima u vatru najvjerojatnij gurnuti i ozlijeđenog Cristiana Ronalda.

"Ako Ronaldo zaigra, bit će to zato što smo se on i ja odlučili za rizik. Liječnici mu to brane i kažu da će biti spreman tek za Athletic sljedećeg vikenda, isto kao i Benzema. Ma zadovoljio bi me čak i rezultat 0:0 u prvoj utakmici", zaključio je trener Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201103280835006 arti-201103200293006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo