JOSE MOURINHO IMA NOVI POSAO, POTPISAO ZA TALIJANSKOG VELIKANA: / 'Uvjerila me nevjerojatna strast navijača'

Image
Foto: Profimedia

Ovakva odluka vrlo je zanimljiva jer je Mourinho sve, samo ne jeftin trener. Roma je objavila da konsolidirani dug kluba sa 31.

4.5.2021.
15:46
Profimedia
VOYO logo

Jose Mourinho novi je trener Rome, izvijestio je tako rimski klub. Portugalac preuzima Romu od 30. lipnja i potpisao je ugovor na tri godine.

“Oduševljeni smo što smo dočekali Joséa Mourinha u obitelji AS Roma. Radi se o velikom prvaku koji je osvajao trofeje na svim razinama, José će pružiti ogromno liderstvo i iskustvo našem ambicioznom projektu. Imenovanje Joséa veliki je korak u izgradnji dugoročne i dosljedne kulture pobjednika u cijelom klubu.”, izjavili su predsjednik kluba Dan Friedkin i potpredsjednik Ryan Friedkin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ambicija i nagon'

Podsjećamo, Mourinho je prije tri tjedna dobio otkaz u Tottenhamu nakon niza loših rezultata. Kumovao je tom njegovom otkazu i poraz od Dinama koji je doveo do ispadanja iz Europske lige. Oglasio se i Mourinho povodom potpisa za novi klub.

“Hvala obitelji Friedkin što su me odabrali da vodim ovaj sjajni klub i da budem dio njihove vizije. Nakon sastanaka s vlasnikom i direktorom Tiagom Pintom, odmah sam shvatio svu razinu njihovih ambicija za AS Romu. Ista ambicija i nagon su me uvijek motivirali i zajedno želimo izgraditi pobjednički projekt tijekom nadolazećih godina. Nevjerojatna strast navijača Rome uvjerila me da se prihvatim posla i jedva čekam početak sljedeće sezone", rekao je Mourinho povodom potpisa za novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klub u velikom dugu

Ovakva odluka vrlo je zanimljiva jer je Mourinho sve, samo ne jeftin trener. Roma je objavila da konsolidirani dug kluba sa 31. ožujkom ove godine iznosi oko 265 milijuna eura, odnosno da je za tri mjeseca porastao za oko 12 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to je ipak poboljšanje, jer je 30. lipnja prošle godine Romin dug iznosio čak 300 milijuna eura, objavili su talijanski mediji. Plasman u polufinale Europske lige donio im je prihod od 15 milijuna eura od Uefe, ali bi se moglo dogoditi da na kraju ove sezone uopće ne izbore europska kup natjecanja. Liga prvaka im je nedostižna, a upitan im je i nastup u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo