JOŠ JEDAN DINAMOVAC MEĐU VATRENIMA? / Dalić prokomentirao izjavu Nenada Bjelice, njegove riječi glasno će odjeknuti Maksimirom

Image
Foto: AFP

Uskoro bi se Modri pohvaliti četvoricom reprezentativaca

24.8.2019.
8:39
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni izbornik ZlatkoDalić bio je zadovoljan igrom Dinama protiv Rosenborga u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka. Posebno onime što je pokazao reprezentativni trojac - Livaković, Petković, Oršić.

"Petković je bio jako dobar, uvijek zna sačuvati loptu, u svakom je duelu, na njemu je skrivljen jedanaesterac, sigurno ga je zabio. Oršić je zabio pogodak, sjajno se ubacio u prazan prostor. Livaković je pak dugo konstantno siguran. Čitav Dinamo je bio jako dobar. Zaslužio je sve to što mu se događa, što je postao europski konkurentan. Daj Bože da uđe u Ligu prvaka! To bi za hrvatski nogomet i sve nas bilo jako dobro, velika stvar", poručio je Zlatko Dalić putem Sportskih novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Periću

Osvrnuo se i na riječi NenadaBjelice da bi i DinoPerić uskoro mogao biti među Vatrenima.

"Perić potvrđuje ono što znamo, dakle da je nadaren stoper. Vjerujem da će on, nakon Oršića i Petkovića koje smo dali reprezentaciji, biti sljedeći igrač koj će se svojim igrama nametnuti izborniku Daliću. On je, po meni, najbolji hrvatski stoper ako govorimo o iznošenju lopte i kreiranju igre. Ne boji se igrati pod pritiskom, u defenzivi nema problema, jedini je nedostatak neiskustvo velikih utakmica. Još će rasti i vjerujem da će biti budućnost hrvatske reprezentacije", izjavio je Belica nakon čega se oglasio Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih sad komentirao pojedince, ali mogu kazati da sve pratimo, gledamo, snimamo... Reagiramo u trenutku kad nam netko treba. Tako da neću sada bilo koga pojedinačno secirati, to nije moj način i moj stil", završio je Dalić.

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

27.07.2018., stadion Maksimir, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 1. kolo, GNK Dinamo - NK Rudes. Dino Peric, Marko Leskovic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Pred Dinamom je u utorak uzvratna utakmica u Norveškoj, a i reprezentacija će uskoro u akciju. Svjetski doprvaci otvaraju jesenski dio Euro kvalifikacija s dva gostovanja - 6. rujna igraju protiv Slovačke u Trnavi, a potom putuju u Baku gdje 9. rujna igraju protiv Azerbajdžana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo