JESTE LI SPREMNI? VRIJEME JE ZA ZLATANA: /

Manchester United potvrdio transfer o kojem se nagađalo tjednima

Image
Foto: AFP, MARTIN BUREAU

Dan nakon što je Zlatan Ibrahimović na društvenim mrežama objavio da prelazi u Manchester United transfer je potvrdio i klub s Old Trafforda.

1.7.2016.
19:01
AFP, MARTIN BUREAU
VOYO logo

"Vrijeme je za Zlatana", objavio je Manchester United na Twitteru, a ujedno su to i riječi koje Ibrahimović izgovara u priloženom videu u kojem pozira u dresu novog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo ovoljetno pojačanje

Detalji ugovora zasad nisu objavljeni, ali engleski mediji tvrde da će švedski napadač potpisati jednogodišnji ugovor. S obzirom da će u listopadu napuniti 35 godina, na Old Traffordu su se odlučili za kratkotrajnu suradnju koja će se, dakako, nastaviti budu li obje strane zadovoljne. No, sudeći prema prošlosezonskoj formi, u Unitedu nemaju razloga za zabrinutost: Ibrahimović je, naime, u dresu PSG-a u 51 nastupu postigao čak 50 golova! S Parižanima mu je istekao ugovor, tako da Crveni vragovi za njega nisu platili odštetu, ali nagađa se da će sjajnog napadača plaćati 220.000 funti tjedno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekoliko sati uoči službene potvrde transfera u jednom se šoping-centru u Manchesteru pojavila poruka: Manchestere, dobrodošao Zlatanu. Svojevrsni je to odgovor na plakat koji je prije nekoliko godina objavio Manchester City kada je iz Uniteda doveo Carlosa Teveza. Tada je provokativna poruka glasila "Carlose, dobrodošao u Manchester".

Ibrahimović je postao drugo ovoljetno pojačanje Manchester Uniteda nakon što je iz Villarreala došao bjelokošćanski stoper Eric Bailly (22). U sljedećim se danima očekuje i potrda dolaska armenskog ofenzivnog veznjaka Henriha Mhitarjana iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo