JESTE LI PRIMIJETILI ŠTO JE ZIDANE NAPRAVIO NAKON ŠTO JE SUDAC ODSVIRAO KRAJ? / 'To mi je bilo normalno...'

Image
Foto: Profimedia

Francuski stručnjak nije se ovaj out mogao suzdržati

14.7.2020.
12:09
Profimedia
VOYO logo

Trener Real Madrida ZinedineZidane s velikim je olakšanjem dočekao kraj susreta s Granadom u kojoj je njegova momčad pobjedom stigla na dva boda do potvrde naslova prvaka dva kola prije kraja.

Nakon što je sudac odsvirao kraj Zidane je počeo vikati, što je dosta neobična reakcija od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbacio sve iz sebe

“Viknuo sam jer sam bio sretan. Bilo mi je normalno viknuti jer su to bila tri važna boda. Vikao sam i kako bih poručio igračima da su odigrali impresivnu utakmicu. Sretan sam zbog njih”, pojasnio je veliki Francuz pa se osvrnuo na susret.

Image
Foto: Profimedia

Real Madrid CF's Zinedine Zidane during La Liga Real Madrid v FC Barcelona football match at San Bernabeu stadium in Madrid, Spain, March 1, 2020. Real Won 2-0., Image: 502260226, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Manu R.B./AlterPhotos/ABACA / Abaca Press / Profimedia

“Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme i bili smo impresivni s loptom. Drugo nije bilo tako dobro. Da bi osvojili La Ligu morate malo trpjeti i kroz sve to smo prošili kao momčad. Moramo biti ponosni na momčad. Još su dvije utakmice pred nama i još nismo ništa osvojili. To je stvarnost i još je šest bodova u igru. Kad je počela sezona želja nam je bila osvojiti prvenstvo, ali to još nije ostvareno", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kraljevski klub će za dva dana u Madridu imati priliku pobjedom protiv Villarreala osigurati 34. naslov španjolskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo