JEDAN OD VELIKIH ĆE BITI 'ZAKLAN': / Bilić u svome stilu najavio spektakl koji s nestrpljenjem čeka cijeli svijet

Image

Hrvatski stručnjak Slaven Bilić na zanimljiv je način najavio veliku trenersku bitku koja nas očekuje u sljedećoj sezoni engleske Premier lige.

28.7.2016.
10:30
VOYO logo

Treneri će u nadolazećoj sezoni biti praktički veće zvijezde od nogometaša. Jose Mourinho je došao na klupu Manchester Uniteda, Pep Guardiola vodi gradskog rivala Manchester City, Antonio Conte je preuzeo Chelsea, Jürgen Klopp je već nekoliko mjeseci u Liverpoolu, a tu je i vječni Arsene Wenger u Arsenalu. Barem jedan od njih se neće dobro provesti u sljedećoj sezoni, uvjeren je Bilić koji je s West Hamom prošle sezone bio sedmi.

Image
VELIKO PRIZNANJE ZA BILIĆA: /

Ugledni magazin uvrstio ga u najbolje trenere svijeta

Image
VELIKO PRIZNANJE ZA BILIĆA: /

Ugledni magazin uvrstio ga u najbolje trenere svijeta

Petorica, a samo četiri mjesta

"Bit će teško ove sezone, razgovarao sam o tome sa svojim pomoćnicima. Mourinho, Guardiola, Klopp, Conte, Wenger... Petorica su što znači da će jedan morati završiti na petom mjestu, bez Lige prvaka. Jedan od njih će biti 'zaklan', a svi su velika imena", rekao je Bilić engleskim novinarima uoči prve utakmice 3. pretkola Europske lige protiv Domžala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njima možemo dodati i Leicester i Tottenham koji će vjerojatno biti nesretni ako završe šesti. Kao i Everton", dodao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nemaš pravo na pogrešku'

I njegov će klub također imati velike ambicije, posebno zbog preseljenja na Olimpijski stadion.

"Zbog svega što sam rekao, govoriti o Ligi prvaka, Europskoj ligi, sredini ljestvice... Sve je to jako opasno. Nemaš pravo na pogrešku. Ja sam optimističan po prirodi, ali osim sedam najboljih klubova na papiru, svima ostalima je cilj doći do 40 bodova i ostanka. A to uključuje i prvaka Leicester. Pogledajte što se dogodilo Newcastleu, velikom klubu koji je potrošio 80 milijuna funti na pojačanja i ispao iz lige", zaključio je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo