JEDAN OD OVE TROJICE ADUTA ZAMIJENIT ĆE IVANA RAKITIĆA: / 'Vjerujem u njih, bez obzira tko će igrati' [ANKETA]

Image
Foto: PIXSELL

'Vidjet ćemo. Ima opcija dosta, tu su Pašalić, Kovačić, Vlašić, ali vidjet ćemo tko će biti najspremniji'

29.5.2019.
20:01
PIXSELL
VOYO logo

Do važne kvalifikacijske utakmice u Osijeku protiv Walesa u 3. kolu kvalifikacija za Euro 2020., ostalo je još 10 dana. Nakon prve dvije utakmice imamo polovičan učinak. Vatreni su u 1. kolu na Maksimiru pobijedili Azerbajdžan Nikole Jurčevića 2:1, dok su u 2. kolu izgubili na gostovanju u Budimpešti od Mađarske istim rezultatom, isto i nakon početnog vodstva od 1:0.

Image
VATRENI NAKON 4 GODINE PONOVNO U SPLITU: /

No, žalosno je da moraju imati ovakve mjere sigurnosti

Image
VATRENI NAKON 4 GODINE PONOVNO U SPLITU: /

No, žalosno je da moraju imati ovakve mjere sigurnosti

Wales moramo pobijediti

Stoga, tri boda Hrvatske protiv Balea i društva je imperativ. Dobra vijest za izbornika Zlatka Dalića je to što Ryan Giggs neće moći računati na svoje dvije zvijezde. Naime, zbog ozljeda je otpao uskoro novi Juventusov član Aaron Ramsey, a do Drave, s obje strane, neće ni lijevi bek Tottenhama Ben Davies.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi će put u reprezentaciji, pak, biti 18-godišnji veznjak Manchester Uniteda Dylan Levitt, a na popisu su još trojica igrača koji nemaju nijedan nastup za najbolju momčad Walesa. To su branič Swansea Cityja Joe Rodon te dvojac iz Barnsleyja, napadač Kieffer Moore i branič Ben Williams. Loša vijest je, uz probleme s formom i ozljedama, i to što je za sve tri utakmice otpao jedan od ključnih igrača Ivan Rakitić.

Dalić je u srijedu na presici u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani odgovorio na pitanje tko će umjesto zvijezde Barcelone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo. Ima opcija dosta, tu su Pašalić, Kovačić, Vlašić, ali vidjet ćemo tko će biti najspremniji", kazao je Zlatko Dalić.

'Mislim da moramo prodrmati ekipu tako da shvatimo kako nemamo puno vremena'

Izbornik je više puta istaknuo kako vjeruje u našu momčad, bez obzira tko će igrati, ali i kazao kako mi nakon gubitka tri boda protiv Mađarske više nemamo pravo na kiks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo uzeti tri boda protiv Walesa, to je važno, a ne ljepota i stil," dodao je.

Naglasio je i kako igrači u svojim glavama moraju shvatiti da smo mi doprvaci svijeta i da su druge reprezentacije motivirane u igri protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da moramo prodrmati ekipu tako da shvatimo kako nemamo puno vremena te moramo u igri biti kompaktniji, agresivniji i čvršći. Mi smo kvalitetnija momčad i favoriti smo protiv Walesa ali to moramo pokazati i na terenu," kazao je Dalić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo